Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
A ti általatok említett ügyekhez képest ez semmiség, de a MOHU egy lakossági szemétszállítás számlafizető átírásakor nem fogadta el a DÁP alkalmazásban alairt nyilatkozatot, hanem újból elküldte és két tanú, aláírás, bescannelve. Ez így jobb volt. Igaz, akárki csinalhatta volna ilyen analóg módon. Elmű hálózati elosztónak se ez, se az nem volt jó, postán küldték és postán kérték vissza a két tanús, alairt nyilatkozatot. Így 2025-ben.
-
whbear
senior tag
Sziasztok!
Egy második telefonra fel tudnám tenni a DÁP appot úgy mint pl a Revolutot, hogy mindkettő telefonon tudjam használni, nem egy időben hanem amikor épp amelyik nálam van. -
whbear
senior tag
Nekem Androidra még nem érkezett meg a digitalis aláírás. Van még esetleg más is akinek nincs?
-
whbear
senior tag
Örömmel vettem észre, hogy Linuxra is van eSzemélyiM kliens app. Hatalmas piros pont nekik ezért!
-
whbear
senior tag
válasz
bozsokiandra #49 üzenetére
A béta verzió az volt, hogy csak kormányablak. Most pár napja megy az e-személyis azonosítás ami 2021 utáni személyi igazolvánnyal és az általad beallitott 6 jegyű PIN kóddal otthon is elvégezhető. Azért ez egy olyan alkalmazás ami szerintem jogosan igényli a megbízható azonosítást.
-
whbear
senior tag
válasz
bozsokiandra #47 üzenetére
Kormányablak vagy e-személyi. Minden alkalommal amikor uninstall van újra kell azonosítani magadat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest