Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Már le volt írva, de a te telefonodon a Google Autenticator app-ba (vagy ami szimpatikus) felveszed az ő token-jeiket és kész.
(Technikailag szerintem azt a QR kódot annyi authenticator app-ba olvasod be amennyibe akarod. Szüleimét konkrétan befogom olvasni mindkettőjükébe keresztbe, plusz még a biztonság kedvéért az én telefonomban is le lesz mentve, ha megeszi a mobiljukat a malac, vagy valami.
)Mod: ah. kinyitottam jóval előre a fórumot és nem frissítettem..
Átrakom off-ba.blueye: meg tudom erősíteni, egy ilyen baleseti szituáció után elég szétszórt tud lenni az ember. (Én legalább is első alkalomnál azt se tudtam merre vagyok előre, hívtam is rendőrt mert a másik fél meg akarta oldani közös megegyezéssel. Végül ő is volt a hibás.)
Optimális esetben túl nagy gyakorlat se alakul ki ezekkel, mert nem sokszor fordul közlekedési baleset elő az emberrel. -
csendes
addikt
Nem feltétlenül kell okostelefon a kétlépcsős hitelesítéshez, például a korábban említett [TOTP.APP] megy böngészőben.
Másfelől az autentikátor app-okhoz több belépési kulcsot is hozzá lehet adni, így a két gyerek ügyfélkapu+ hitelesítését is hozzá lehet rendelni te okostelefonodhoz. Persze ennek megvan az a hátránya, hogy nem tudnak belépni a segítséged nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- 96GB DDR5/ RTX4080/ Ryzen7 8700F alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ új, 1év garancia/ Steam Deck ready
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
Átrakom off-ba.