- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
update
Bár az ealáírást már hamarább megkaptam, de a jelszót még csak most állítottam be.
A végén megkérdezte el olvastam-e a 4 pdf tartalmát ahol pdf-ket böngészőbe megnyitva rákerestem és a végren(delkezés) és az örökl(és) szavakra.
1 találat volt5. Tájékoztatás az Érintett felek számára
.
.
.
Szolgáltatás igénybe vehetőségére vonatkozó, jogszabályban meghatározott korlátozások esetén.
Ilyen korlátozásnak minősül többek között a DÁP tv. 109.§ szerinti korlátozás, ami alapján az ingatlannal kapcsolatos, valamint az öröklési jogi, családjogi, cégekkel és civil szervezetekkel összefüggésben történő használat a kizárólag szöveg formájában rögzített jognyilatkozatot tartalmazó elektronikus magánokirat esetén minősül írásba foglaltnak, valamint a DÁP tv. 54. § (7) szerinti korlátozást, mi szerint a szolgáltatást Aláíró kizárólag magánszemélyként használhatja.Általános Szerződési Feltételek a DÁP eAláírás szolgáltatáshoz
(ÁSZF-DÁP)
https://hiteles.gov.hu/letoltes/614/aszf-dap_v1.1_app.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Opel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Fizika topic
- Milyen monitort vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest