- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
update
Bár az ealáírást már hamarább megkaptam, de a jelszót még csak most állítottam be.
A végén megkérdezte el olvastam-e a 4 pdf tartalmát ahol pdf-ket böngészőbe megnyitva rákerestem és a végren(delkezés) és az örökl(és) szavakra.
1 találat volt5. Tájékoztatás az Érintett felek számára
.
.
.
Szolgáltatás igénybe vehetőségére vonatkozó, jogszabályban meghatározott korlátozások esetén.
Ilyen korlátozásnak minősül többek között a DÁP tv. 109.§ szerinti korlátozás, ami alapján az ingatlannal kapcsolatos, valamint az öröklési jogi, családjogi, cégekkel és civil szervezetekkel összefüggésben történő használat a kizárólag szöveg formájában rögzített jognyilatkozatot tartalmazó elektronikus magánokirat esetén minősül írásba foglaltnak, valamint a DÁP tv. 54. § (7) szerinti korlátozást, mi szerint a szolgáltatást Aláíró kizárólag magánszemélyként használhatja.Általános Szerződési Feltételek a DÁP eAláírás szolgáltatáshoz
(ÁSZF-DÁP)
https://hiteles.gov.hu/letoltes/614/aszf-dap_v1.1_app.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest