- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- ASUS ROG Ally
- Corsair tápok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Igen, nálam volt ilyen eset. Elindulni elindult az app, de a profilt nem töltötte be, a nevemet sem mutatta. Pár napot vártam, majd utána törölnöm kellett az app valamennyi adatát és újra kellett regisztrálnom, ami e-személyivel sikeresen megtörtént.
Az első olyan alkalommal, amikor újra kellett regisztrálnom e-személyivel (többször is kellett, lásd lentebb), akkor a folyamat sikeresen lezajlott, de kiírta, hogy várnom kell, amíg aktiválják (nem volt hibaüzenet közben). Ez az eset egy hétvégén történt és hét első munkanapján kaptam meg az értesítést (azt hiszem szombati napon csináltam végig és hétfőn kaptam) PUSH üzenetben, hogy az aktiválás sikeres volt. Ez szerintem azért volt, mert manuálisan ellenőrizték az adataimat.
Viszont ezt követő alkalmakkor, amikor újra törölnöm kellett az app adatait és újra kellett regisztrálnom, akkor már a fenti aktiválás csupán pár másodpercet vett igénybe és használni tudtam az appot.
Nekem úgy tűnik, hogy az Android rendszerfrissítéseket sem szereti az app, mert ilyen is előfordult már, kétszer kellett emiatt törölnöm az adatokat és újra regisztrálnom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Corsair tápok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest