Hirdetés
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Logitech x-230 / z-3e 2.1 tapasztalatokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Igen, nálam volt ilyen eset. Elindulni elindult az app, de a profilt nem töltötte be, a nevemet sem mutatta. Pár napot vártam, majd utána törölnöm kellett az app valamennyi adatát és újra kellett regisztrálnom, ami e-személyivel sikeresen megtörtént.
Az első olyan alkalommal, amikor újra kellett regisztrálnom e-személyivel (többször is kellett, lásd lentebb), akkor a folyamat sikeresen lezajlott, de kiírta, hogy várnom kell, amíg aktiválják (nem volt hibaüzenet közben). Ez az eset egy hétvégén történt és hét első munkanapján kaptam meg az értesítést (azt hiszem szombati napon csináltam végig és hétfőn kaptam) PUSH üzenetben, hogy az aktiválás sikeres volt. Ez szerintem azért volt, mert manuálisan ellenőrizték az adataimat.
Viszont ezt követő alkalmakkor, amikor újra törölnöm kellett az app adatait és újra kellett regisztrálnom, akkor már a fenti aktiválás csupán pár másodpercet vett igénybe és használni tudtam az appot.
Nekem úgy tűnik, hogy az Android rendszerfrissítéseket sem szereti az app, mert ilyen is előfordult már, kétszer kellett emiatt törölnöm az adatokat és újra regisztrálnom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Sweet.tv - internetes TV
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xbox Series X|S
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest