Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Mindig a kormánytisztviselőkkel (jelenleg állami tisztviselőknek hívják amúgy) teszteltetik a különböző digitális fejlesztéseket (szopást) az állam részéről. Anno, mikor még a BM-ben dolgoztam, nekünk is minden szart telepíteni meg alkalmazni kellett, az ügyfélkapun kívül ahova a munkáltatói döntéseim jöttek, minden mást úgy szabotáltam, ahogy csak tudtam.
Amúgy én azok mellett teszem le a garasom, akik úgy látják, hogy egy nagy állami profilozórendszer egyik eleme lesz ez a DÁP is, aki mondjuk régebb óta olvassa a parlament.hu-n az irományokat, és hogy milyen meredek dolgokat ad be a fittyfirity-ködömöpö, az azért látja a tendenciát. A legtöbb igazán orbitális hülyeséget persze a kodifikáció során kiveszik, de jópárból készül médiacikk is, pl. pénzügyi vonalon, meg közterületi megfigyelés kapcsán is, könnyen ki lehet keresni az utóbbi mondjuk 3-4 évből.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netfone
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest