Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
#314 MaCS_70 Több eszköz közötti automatikus, éltalában valamilyen online fiókot igénylő szinkronizáció. Ha megoldod magad, nem kell. Ha Sok eszközöd van, vagy probléma vele alapbóltörődni, akkor ajánlott! Az is lehet, hogy apu használja az egyiket, apu a másikat, de anyi telefonján fent a másik, amit apu tud csak kinyitni, anyu telefonján ott az egyik amit csak anyu tud kinyitni, így instant megvan 2 eszközön az állomány, ha az egyik törne... (mondjuk nyaralás előtt jobb azért rámenteni valamire ami biztosabban megmarad, mint egy Thaiföldi vidéket megjárni készülő telefon, pl...
Ha a NISZ-ben látod a saját kódod (alap, beolvasottat), szabványos QR-kódot (ha te költöznél belőle, adnád oda valakinek, ilyesmik) tud megjeleníteni, akkor egyenrangú ezekkel. Ha nem, hiába ugyanazt csinálja mind, kevésbe ajánlott, mert kevésbé felhasználóbarát. Emellett még ha lehet jelszavazni az sem árt!
#317 cocka Ha jól emlékszem az a bankos az OTP (nem a bank, csak a ONE TIME PASSWORD)-volt nem TOTP (time based otp). Az annyiban más, hogy a kódok nem függnek időtől és csak a sorrendjük adott. Picit más, szerintem fél faktorral rosszabb, mint a TOTP...
Én a Yubikey, OnlyKey, solokey, nitrokey, Feitian, thetis, Token2 féle fizikai kulcsokra gondoltam. Ezeken van egy chip, ami az adott szerverrel kommunikálva egyedi kódot generál minden egyes használatkor (FIDO2 szabvány...meg van egy másik is.), és csak az adott chip nyitja azt a zárat (lehet több kulcsod, az nem probléma)!
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest