Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• repvez

addikt

válasz Hieronymus #31 üzenetére

a lényeg az ingyenességen van azért nem volt belöle probléma a torrentezésel németbe.
    Én is éltem kint és ez volt az elso amit a helyi emberek mondtak nekem , hogy felejtsem el, mert gond lehet.
    ÉS a közvetlen kollégám is 60 as foszer, jott az egyik nap, hogy kapott egy levelet amibe azt irják, hogy fizessen be 200euro buntit mert torrentezett. azt se tudta, hogy mi az nem hogy letöltött volna bármit is, de azt mondta, hogy erre csoportok alakultak, hogy random embereknek kiküldenek ilyen leveleket , és olyan összegek szerepelnek benne amit kifizetnek inkább minthogy ugyvédhez forduljanak mert az többe kerülne nekik .
    Amolyan offline zsarolás. Beszélt ugyvéddel is azért ,de még az ugyvéd is azt tanácsolta neki, hogy jobb lesz ha befizeti minthogy utána emelkedne az összeg a késedelmes vagy be nem fizetés miatt. Mert , hogy szabályos felszolitás jott a szolgáltatótol és az IP cim is stimmelt, gondolom valahogy feltörték a gépét és ugy inditottak letöltést és emiatt a faszinak meg küldték a számlát miatta.

Aktív témák