- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
1430
senior tag
Nem, a Vodafone most úgy reklámozza magát, mint leggyorsabb mobilszolgáltató. Ha legnagyobb lefedettségre hivatkozna, az szerintem objektívebb lenne, de nem ezt teszi. Gondolom ezt ő sem tartja jelentős megkülönböztető erőnek, főleg, hogy ez inkább lokális reklámokban lenne hatékony.
Mióta a szolgáltatók megunták a számháborút (ki hány településen van jelen), a T-Mobile legfeljebb piacvezetőnek mondja magát a mobilinternet terén, de most sérelmezi, hogy a Vodafone egy felmérés alapján azt állítja, ő a leggyorsabb.
Ez már csak azért is "rossz" kommunikáció, mert szerintem erre egyik szolgáltatónak sem kellene hivatkoznia. Leggyorsabb? Ezt hogy lehet objektíven kijelenteni? Csak mert átlagban ez jön ki? Ráadásul ez úgy hangzik, mintha a másik kettő lassú lenne...
Szóval szerintem el kellene felejteni a "leggyorsabb" kategóriát.
-
a vodafone külső mérések alapján mondja, a T pedig saját mérések alapján.
1430: Ha a garantált sebességet nézzük, akkor egyértelműen a T a nyerő, de itt nem arról volt szó.
Én használtam mindkettőt kisvárosban is, nagyvárosban is, és ahol volt lefedettség, ott mindkettő hozta a 3-4-5 megabitet. Szubjektív mérés
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest