Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ez egy nagyon érdekes elmélet.
Konkrétan nekem most hogy lejárt az előfizetésem a telekomnál, ideiglenesen míg nem lép színre a digi mobilszolgáltatása, telekomos feltöltőkártyára álltam át ezzel a most opcióval kiegészítve. Namármost, az oldal alján ott látom hogy ez az opció csak 2017.06.30-ig érvényes. Valahol azt hallottam hogy akkortájt lépne be a piacra a digi, tehát június vége. Lehet nem véletlenül van csak addig ez a most opció? Vagy már én szövögetek itt akaratomon kívül összeeskövés elméleteket?
Másik érdekesség, mikor hivtam a telekomot hogy lejár a hűség, ugyan megkérdezték miért mondom le és elmondtam szószerint hogy drágák, meg a feltöltőkártyás csomagjuk a most opcióval olcsóbb, meg amugyis, várom a digi indulását már.
Erre nagy ühüm volt kb. a válaszuk, nem igazán faggattak tovább, mintha egyből bele nyugodtak volna a döntésembe. Bár lehet az ügyfélszolgálatos volt már kicsit bealudva hogy nem akarta a már 4. éve meglévő hűségidőmet valami bomba ajánlattal megszórni hogy maradjak még náluk hűséges.
Amugy ha esetleg erről részletesen már volt leírás akkor elnézést, nem ovlastam végig az egész topikot, csak egy pár hozzászólást.
Reménykedem azért benne hogy minél előbb elindulnak és hogy valóban olcsón fognak szolgáltatni jó minőséget.

-
Tressy
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Azaz lehet hogy itt a digi t-mobile néven?
-
trec12
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nem tudni mekkora változás lesz, milyenek lesznek az új díjcsomagok? Már korábban pedzegették mások is hónapokkal ezelőtt, hogy tavasszal változások jönnek. De gondolom ha a Telekom lép a többi is fog. Aztán nehogy csalódjunk egy nagyot és nagyobb a dolog füstje mint a lángja....

Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest