Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norby86

    őstag

    válasz radio100jozs #1859 üzenetére

    Ez egy nagyon érdekes elmélet.
    Konkrétan nekem most hogy lejárt az előfizetésem a telekomnál, ideiglenesen míg nem lép színre a digi mobilszolgáltatása, telekomos feltöltőkártyára álltam át ezzel a most opcióval kiegészítve. Namármost, az oldal alján ott látom hogy ez az opció csak 2017.06.30-ig érvényes. Valahol azt hallottam hogy akkortájt lépne be a piacra a digi, tehát június vége. Lehet nem véletlenül van csak addig ez a most opció? Vagy már én szövögetek itt akaratomon kívül összeeskövés elméleteket? :D
    Másik érdekesség, mikor hivtam a telekomot hogy lejár a hűség, ugyan megkérdezték miért mondom le és elmondtam szószerint hogy drágák, meg a feltöltőkártyás csomagjuk a most opcióval olcsóbb, meg amugyis, várom a digi indulását már. :D Erre nagy ühüm volt kb. a válaszuk, nem igazán faggattak tovább, mintha egyből bele nyugodtak volna a döntésembe. Bár lehet az ügyfélszolgálatos volt már kicsit bealudva hogy nem akarta a már 4. éve meglévő hűségidőmet valami bomba ajánlattal megszórni hogy maradjak még náluk hűséges.
    Amugy ha esetleg erről részletesen már volt leírás akkor elnézést, nem ovlastam végig az egész topikot, csak egy pár hozzászólást. :)

    Reménykedem azért benne hogy minél előbb elindulnak és hogy valóban olcsón fognak szolgáltatni jó minőséget. :K

    -Norbi-

Új hozzászólás Aktív témák