Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dzf007
aktív tag
Ma már egyik forgalomszámláló sem működött, se a perc számláló se adatmennyiség számláló. Bár a külföldi használat net roaming díjat ki számlázták 100 Ft-ba mérik, de majd jóváírják.
Továbbá ma délután volt egy fura hálózatváltás, 4G-ről a leváltott GSM-re, utána volt Edge jelzés, de utána csak GSM. Nem volt hajlandó 4G hálózatot elérni csak újraindítás után..4G Net folyamatosan szakadozott.. -
trebrona
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #41299 üzenetére
-
aldebaran
addikt
válasz
Mr.Csizmás #41297 üzenetére
Milyen probléma? Nekem p6p van, de nincs problémám a mobilnettel.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
a pixel telóknál mi az aktuális megoldás a digi mobilnetes problémára?
-
dzf007
aktív tag
Pozsony és környékén ill. Bécs és környékén a roaming tökéletesen működött!
-
zelikocc
senior tag
Ne vedd ennyire komolyan, csak vicceltem
A telefon azt írta szolgáltatónak, hogy Vodafone?
Egyébként ha automatkusan fellép, akkor manuális hálózatválasztással is fel kellene elviekben, kivéve ha csak egy meghatározott időben enged fel.
Próbáld ki esetleg manuálisan kiválasztva a Vodafonet a beállítások - kapcsolatok - mobilszolgáltatók - hálózatválasztás menüpontok környékén. -
riki
senior tag
Uraim, hát elkezdődött.
Most jöttem a kertemből, /Székesfehérvár Harmatos Völgy/ahol eddig a Digi nem igazán jeleskedett. Mondom megpróbálom a Facet, és csak lestem ,mert egyből betöltött. Max térerő, VoLTE. Mondom ,mi van ? Speedtest , 3 Mbit letöltés, szolgáltató Vodafone Magyarország . -
Dr Bubo
MODERÁTOR
Maradjunk a Digi Mobil témánál, ha kérhetem!
-
Kronos3000
senior tag
Úgy érzem, ezt a digi mobil topic-ot le lehetne zárni. Lassan nem sok értelme van, és már csúszik szét a téma is.
-
válasz
domper2015 #41283 üzenetére
Félreértés van. Én nem Lackooo84-ről beszéltem. Szó sem volt arról, hogy ő mennyire ért vagy nem ért valamihez. Én a kínai telefonról beszéltem, mint ahogy az előttem hozzászólók sem Lacko-t kínaizták le.
Tipikusan a kínai telefonokra jellemző leginkább, hogy hoznak egy szoftverfrissítést és alapvető funkciók tűnnek el, szünnek meg. Abszurdum. Mint ahogy az is, hogy simkártyák cserélgetésével lehet rávenni a telefont, hogy legyen volte-vowifi. Mi van ha egy előfizetésem van, mert nincs többre szükségem? Akkor honnan szedjek másik simet? Nevetséges.
De a lényeg én nem Lackóról írtam, hanem a csodás kínai telefonokról.
Sőt a Sony meg Asus sem tudom, honnan jött, itt nem arról volt szó, hogy melyik márka melyik típusát lehet romolgatni, mókolni. Nem kétlem, hogy Lackó ügyes benne. Teljesen másról volt itt szó. -
válasz
Lackooo84 #41280 üzenetére
Azt írtad, néha ki kell venni a sim-et és betenni egy másikat, hogy legyen volte, vowifi.
Még az újraindítást, repülő módot érteném, de, hogy cserélgessem a sim kártyát...
Értek nem értek hozzá, de hogy ez egy baromság és csakis azért van, mert a szoftver egy gagyi katyvasz, az tuti. Én még sosem cseréltem semmilyen simkártyát oda-vissza, hogy legyen vowifi-volte.
Az, hogy kínai csodákon mókolni kell ezeket és utána is csak így műkődik, ahogy neked, az más tészta. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
rothfb #41279 üzenetére
Ha nem értesz valamihez (nem tudod mit okoz egy sim váltás egy teló szoftverében), akkor szerintem pszt.
Most hadd ne menjek bele a részletekbe itt, de annyit elárulok, hogy anno elég sok xiaomi és huawei telókra sw-be root-al belepiszkálva én mókoltam volte-vowifit, szóval tudom mit beszélek...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
StarKiller89 #41275 üzenetére
Aha gagyi kínai
Huawei Nova 9Honor 50... -
Lackooo84
nagyúr
-
Lackooo84
nagyúr
Na most nálam perpill volte sincs nem, h vowifi.
-
zelikocc
senior tag
válasz
fornettisuti #41270 üzenetére
Ezt a legtöbb esetben azért teljesíti a Voda hálózata.
Még mindig senki nem mondta itt, hogy ez lesz a garantált.
De te hogyan képzelsz el egy fix sebesség korlátot, aminél nem lehet gyorsabb a sebesség? Egy olyan hálózaton ahol a legtöbb helyen (nyilván nem mindenhol) sokkal többet tud egyébként a hálózat, mint a beállított korlát?
Ezért lehet alapul venni, hogy nagyrészt meglesz a 3/3 sebesség, ahol nem, ott nyilván maga a voda is szar és azért nem lesz meg.
A gyakorlat meg majd kiderül bő egy hónap múlva.
-
dzf007
aktív tag
Mára megjavult a hívás perc számláló..Hozzáadtak +72 percet..Azaz ennyivel kevesebb lett..
-
4Grider
nagyúr
válasz
McLaca #41259 üzenetére
Két telefonon nézettem utána, ott nem találtak elküldött sms-t adott időpontban. Viszont Nokia buta telefon is küldött sms-t, ott az rcs-t nem feltételezem. Persze csak azt tudom megnézni a rendszerben, hogy pillanatnyilag miben van a SIM, lehet hogy akkor épp másik telefonba tették...
-
McLaca
őstag
válasz
4Grider #41227 üzenetére
Nálam sincs ott elküldött üzenetként, és nekem is telekomos SIM az alapértelmezett üzenetküldő. Akinek Telekomról, Yettelről ment el az SMS, valószínűleg nem használnak két SIM-et. Én még mindig az RCS azonosítási funkciójára gondolok, csak miért 70-es számra...? Egy OP 9 pro-ban van a SIM.
-
zelikocc
senior tag
válasz
csaszi75 #41257 üzenetére
Nem tudom milyen világban élsz, de felesleges itt offolnod. Semmilyen extrém felhasználás nincs abban, ha online akarsz játszani bármivel, vagy egyszerűen letöltesz egy teljesen átlagos mai játékot egy Xbox Series X-re a saját 100 GB méretével...
És ott van a felhő alapú játék is mint a jövő, esélytelen mobilnettel. Nem a sebesség miatt, hanem a stabilitás miatt. Tapasztalat.
Akárhány "G" is lesz, maximum csak megközelíteni tudják az üvegszál stabilitását, meghaladni soha. Nem véletlen üvegszál a betápja az 5G-nek is... ha lehet, akkor már miért ne közvetlenül az jöjjön a szobámba? Költői kérdés, nem kell rá válaszolni.
-
csaszi75
senior tag
válasz
zelikocc #41248 üzenetére
Te extrém konzol felhasználásról írsz
Azzal bármit ki lehet ültetni.. Nem mindenki öldöklős azonnali válaszidős játékot tol.
Nem kell, hogy elérje az optikát.. Habár kíváncsi leszek, hogyan fogják a szolgáltatók meglépni az 5G kövtkező lépcsőfokát..
A Yettel mobil only-ban tolja, elég jól elvannak és tolják a home cuccukat. Habár nem is értem, hogy miért nem vették meg ők az Invitelt/Digi-t még régebben.. -
csaszi75
senior tag
válasz
domper2015 #41208 üzenetére
Szerintem elavultak a készülékek. Cat20.. az S22u tudja, azon tuti minden megy..
Meg ugye a Yettelnek nincs vezetékes hálózata, hanem csak a mobil, nekik nagyot kell alkotni 5G-n.. Ennek megfelelően 4G-be már kevesebbet tesznek és az 5G-t tolják... Nem?
5G-s készülék kell neked is. -
csaszi75
senior tag
válasz
zelikocc #41194 üzenetére
Azon gondolkodtatok már, hogy Magyarországon hány közel országos (túlzással) lefedettségű mobil jellegű szolgáltató van?
- Telekom
- Yettel
- Vodafone
- Digi
- ......
- .........
- ............
Mivel a Telekom és a Yettel összeborultak a vidéki lefedettségben.. 20+20.. ugye? Jól tudom?
Így a Vodának van kevesebb sávszélessége, nem? S Vodának van valami "tornyos cége", amit nem vett meg a 16:00-iG
Google:
https://www.hwsw.hu/hirek/62843/nmhh-aukcio-spektrum-telenor-telekom-vodafone-frekvencia-arveres-900-1800.html
"A mostani eljárás eredményét is figyelembe véve 2022 tavaszától a szolgáltatók az alábbi spektrumcsomagok felett rendelkeznek:"
https://www.hwsw.hu/kepek/hirek/2021/01/spektrum_22apr_v2.jpg?1611920295606
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Path of Exile 2
- Óra topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest