Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
p2pp
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Így már elvileg jó lesz a Digi keresés nmhh.hu oldalon.
-
Ginderek1
csendes tag
A Baranya megyei 6-os út mentén lévő Hidasnál már október végén állt a torony.Meg a közelében lévő szintén a 6-os út mellett lévő Bonyhádi is már késznek látszott.. A bonyhádit már bekapcsolták régebben.
-
Lajosnagy17
senior tag
Nmhh.hu keresés Digi és kiadja azokat, amire engedélyt kértek.
Én Dunántúli vagyok, engem az itteni fejlesztések érdekelnek és ismerem is ezeket a helyeket.
Könnyen ki lehetett szűrni, hol nincs még torony habár van engedély.
Például
CS/6258-18/2018. számú építési engedély határozat – Szentgotthárd VA16167 Laktanya kódnevű 30 m magas (DIGI) antennatartó acéltorony építése a Kethelyi út 191/1 hrsz-on
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ezeket hol olvastad? Egyébként annyira fura, hogy nem minden toronyhoz kell engedély. Valaki tudja hogy mi alapján megy?
-
Kronos3000
senior tag
Én kettőt hoztam ki, és mindegyik aktív használatban van második kártyaként. Elsősorban internetre, másodsorban egymás közötti ingyenes beszélgetésre. Reális összeget fizetnék is érte, ahol mi használjuk gond nélkül működik mindig.(Bp.)
-
vbalint77
tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Én csak 4et tudtam kihozni, pedig 10 kellene!
-
Lajosnagy17
senior tag
En nem tudtam kihozni egyet sem, de nekem meg 4 kellene.
-
Lajosnagy17
senior tag
A Diginek van építési engedélye több Dunántúli toronyra( 2018)
Lővő, Gérce 84-es út,
Kőszeg 87-es út
Szentgotthárd, Devecser, Jánosháza, Csehimindszent 8-as út
Egyházasrádóc 86-os út
Dunaalmás 10-es útEzek beüzemelése még Július 1-ig meg fog történni.
-
törölt tag
Azért mielőtt örömtáncot járnánk... ezeknek a kártyáknak a nagy része úgy van kint, hogy "ingyé van, mér ne kéne". Én is kihoztam a négyet miközben kettő bőven elég. Az ügyfélszám majd beáll úgyis ha lesz havidíj, akkor ezeknek a kihozott kártyáknak a jó része úgy is el fog tűnni. Nem mellesleg az ügyfélszám önmagában nem termel profitot.
-
Lajosnagy17
senior tag
Hida = Hidas
6-os úton Bonyhád és Pécs között.
Valaki elírta.
-
p2pp
őstag
"Hida" kerestem, de nem találtam ilyen községet.
Hida kódnevű torony ki tudja hol van?Sztem nem fogják eladni. Legalább is nagyon remélem.
Hamár egyszer így nekirugaszkodtak lefedni az országot.
A többi 3 nem értem miért vannak be...a.
Ha a Digi szerez 1 Millió előfizetőt azzal már szépen elvan, amimég mindig nem 10 Millió. Megértem a többi bukik valamannyit, de azért meg ne sirassuk őket, hogy éhen fognak halni.
A Diginek az 1 Milliót előfizetőt el kellene érni az elkövetkezendő években minél hamarabb, hogy megtérüljön a beruházás. Hiszen kb. 100 Milliárdos beruházásról van szó. Amihez plusz frekvencia, hátszél (ami most szembeszél) és jó nagy adag szerencse is kelleni fog. Nagyon drukkolunk a sikerhez. Most is használom. Nagyon elégedett vagyok. Nagyon jó az Ár/Érték arány!!! Ami a többi 3-ról nem mondható el. Sajnos a többi 3 próbálja végképp eltörölni őket, mert, így nem tudják kitalicskázni a Milliárdokat az országból. Pedig a Digi más ligában indult az országban. Nem a 300 és 450 Mbit a cél, hanem egy mindenki számára jól használható hálózat, ami nagyon jó ár/érték arányú. -
Lacarr1
csendes tag
Ezzel a p@csa lefedettséggel és azzal hogy kell hozzá még egy szolgáltatás nem rossz ez. Én arra lennék kíváncsi ebből mennyi az aktív előfizető. Valamint hogyan tovább a teszt után, valamit tudnak hogy ennyire aktívan terjeszkedik a sokadik szopacs után is, vagy ennyire maflák és a vezérkar számokat szeretne de ugye nem kell írnom ha így marad mi lesz a vége...
-
jgreg
csendes tag
"Lélektani határhoz ért a Digi mobil" Cikk: Hwsw
[link] -
n00n
őstag
Az nmhh.hu-n a héten megjelent toronnyal kapcsolatos hirdetmények:
Használatbavételi engedély:
- NyírmeggyesÉpítési engedélyezési eljárás lezárásáról:
- XÉpítési engedélyezési eljárás megindulásáról:
- HidaÉpítési engedély megadásáról:
- SárvárNem valami sok, múlt hét kicsit mozgalmasabb volt

Múlt heti posztom:
https://prohardver.hu/tema/digi_move/hsz_22784-22784.html -
gabor9991
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Nem egyszerű kártyát szerezni ez is lehet nehézség sokaknak.
Az Alföldön élők választhatnak, hogy Békéscsabára vagy Szegedre utazzanak emiatt.
Ma, mikor már online lehet sim-et rendelni a többi szolgáltatótól ingyen, nem biztos, hogy emiatt eltölt az ember ezzel egy fél napot még elkocsikázik pár liter üzemanyagot, hogy spóroljon párszáz forintot havonta. -
Ha azt vesszük, hogy egy ember 4 kártyát is kihozhatott és sokan meg is tették, akkor azt kell, hogy mondjam az bizony kevés. Persze teszthez elég.
Viszont teszem azt, ugye van 700 ezer előfizető, abból mondjuk 350 ezer hozhat ki kártyát, mert olyan helyen él, ami benne van a település listában és van lefedettség. De legyen csak 250 ezer olyan előfizetői hely, ahol hozhattak ki kártyákat. Ha ezek mind kihozták volna a 4 kártyát, az 1 millió előfizetőt jelentett volna. Tudom ez erősen sarkos és nem túl életszerű, de ehhez képest a 100 ezer bizony nagyon kevés.Itt, ahol lakom, legalább 4-5 ezer potenciális háztartás van, ahol elérhető a 4 kártya. Csak itt lehetne kb 20 ezer előfizetőjük elméletben. És ez egy kisváros. Ehhez képest nekem van 4 kártyám, plusz még egy emberről tudok, akinek van Digimobilja. És kész. Sok embert még úgy sem mozgat meg a dolog, hogy ingyen el lehetne hozni akár egy kártyát is. Nem érdekli őket, pedig Digi előfizetésük van. Kihozhatnának kártyákat.
-
n00n
őstag
válasz
ntomka
üzenetére
Én nem érzem kevésnek a 100 ezer előfizetést. Alapból csak az hozhatott ki, akinek van más előfizetése, ami kb 700 ezer ember, és legyen szolgáltatás is a telepítés címén. Mekkora lehet ez a lefedettség? 50%? Ezek szerintem egy teszthez teljesen jó számok. Nyárig úgyis meglátjuk mi a helyzet.
-
válasz
ntomka
üzenetére
Az nagyon nagyon kevés. Ezért sem fog még egy jó darabig pénzt kérni a szolgáltatásért. Mert bár megnyílna a nem digis emberkék előtt is a Digi hálózata, ami elvileg növelné a felhasználók számát, de egyrészt a hálózat sok helyen már most is iszonyú lassú és megbízhatatlan (pl az sms-ek gyakran órákkal később érkeznek meg, mint ahogy meg kellene), másrészt egyáltalán nem garantált még a növekedés sem. Ugyanis az a 99 ezer előfizetés úgy jöhetett össze, hogy sokan 3-4 kártyát is elhoztak, mert ingyen volt. Amint pénzt kérne érte, sok család nem fog ezért a szolgáltatásért 3-4-szeres előfizetési díjjat fizetni (hacsak nem valami tényleg jelképes összeget nem kérne a Digi havi díjnak) és legalább 2 kártyát vissza fognak adni. A 99 ezer először csökkenne drasztikusan, majd később az új előfizetőkkel növekedne. De egy mondjuk 200 ezres mobilos előfizetői tábor lópikula nem lenne. Abból nem lehetne megélni. Frekvencia kell és tornyok dögivel (meg persze megbízható működés). Ha ezek meg vannak, még akkor is kellenek versenyképes árak ahhoz, hogy komoly versenyző legyen a mobil piacon a Digi. Én drukkolok nekik.
-
4Grider
félisten
válasz
fodigyuri
üzenetére
Ezekről az éves jelentésekről jut eszembe, hogy a Digi folyamatosan beszállítókra vadászik, az ár nem, csak az a lényeg, hogy minimum 90 (de inkább 180) nap legyen a fizetési határidő. Bennünket is többször megkerestek és csak a fizetési határidő kitolása érdekelte őket. Ebből ért egy okos kereskedő...
-
fodigyuri
csendes tag
digi eves jelentes [link]
-
4Grider
félisten
-
DevKiller
senior tag
válasz
dethroner
üzenetére
Semmi ragozás nincsen benne. De a DIGI lassít és annak mértéket 200kbps felett határozza meg kicsit. Lekapcsolni nem akarják, mert az szenyóság. Utánna fizetettni meg szintén az. Ezért volt/lett/lesz ez a megoldás. Nekem ez is használható és szerintem sokaknak is.
Egyébként meg itt látszik a drága NMHH hozzá állása. Minnél nagyobb csomagok és minnél nagyobb adó. Ez a lényege, és a fogyasztók ne járjanak jól. Olyannak fáj ez, aki ismer másik oldalt is és nem nagyon viseli, hogy ki van vele tolva
-
-
FistXL
senior tag
Egy kis korrekció az összefoglalóhoz, már 29.3/11.2 Mbit/s a max sebesség 22.1/7.5 Mbit/s helyett.
-
wwenigma
Jómunkásember
670milliós bünti megint a Telekomnak.
Frekvenciaárverésre egyre nehezebb lesz rahuzni a mocskosdigiazertnemjohet dolgot.... -
Franky2Ster
senior tag
Ennyire volt szükség!
-
4Grider
félisten
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Csak ennyivel?
-
Franky2Ster
senior tag
Csatlakozva 3 simmel.
-
trec12
addikt
válasz
FistXL
üzenetére
Bakker minden fórumon jön valaki aki el van keveredve ezzel az 50 GB-al..

Amúgy villám gyorsan megvan a válasz.Amúgy először 50 volt tényleg a teszt sim de eltörölték. A csak netes sim az 50GB tényleg és 1000/hó.
-
fuwiradis
aktív tag
idejet nem tudom mar mikor tetettem magam varolistara az adatsimhez kerheto stickert (merthogy nem volt naluk stick) es azota sincs semmi hir.
ajanljatok mar digi adatsimhez valami hordozhato mifi routert vagy sticket, mert ennyi ido alatt akar mar talalni is lehetett volna valamit. koszi!
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
A Digi K2 telefon mennyire jó készülék? Nézegettem teszteket, de az teszt és nem tapasztalat.
Ahogy nézem, itthon ezt az oukitel y4600-at nem is árulják hivatalosan sehol csak a Diginél. Még topik sincs róla itt a fórumban.
Milyen lehet vajon a supportja, frissítések, bug javítás, stb? -
Lacarr1
csendes tag
Nem nyálazom a fórumot sorry
Területi karbantartóktól is lehet már sim kártyát átvenni igényelni akár a telepítés napján is feltételek ugyan azok mint ha üszire mennél terület legyen a listában és bla bla bla.. -
FistXL
senior tag
Sziasztok, erre valaki?
Megvan az összefoglalóban

-
UHHH
őstag
Lelkes újonc, aki most kelt, most mit izéltek vele?!

Mindig kérdezi az üszi-s, amikor fizetem a számlát személyesen, hogy jó-e a digi mobiltelefonos szolgáltatás? - Hát persze!
-
Lacarr1
csendes tag
A DIGIMobillal már autópálya matricát is vásárolhatsz egyszerűen, mobilról
[link] -
n00n
őstag
"Az alábbi szolgáltatások nem fognak működni a DIGIMobil hálózatán:
• MMS
• emelt díjas szolgáltatások
• mobilvásárlás, mobilparkolás"Mobilparkolást ki lehet szedni az összefoglalóból

Kenderice: Ment alapból, de most kicsit elbizonytalanítottál
Te próbáltad azon? (Este megnézem) -
StLui
veterán
Sziasztok, érdeklődnék, hogy listában nem szereplő Xiaomi MI A3 telón hol kellene keresnem a VoWIfi beállítási lehetőséget, érdemes-e keresnem, vagy kizárt, hogy működjön? (lakásban nincs térerő, és gondolom ez segítene)
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok?
Ha két digi sim az egyik németben a másik osztrákban,akkor ingyen beszél a két digis ügyfél egymással 2G-n? -
trooper44
csendes tag
Sziasztok!
Whatsapp aktiválására van valami trükk digis simről? Se az sms, se a hívás nem érkezik meg.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, de hiába, sablon válasz jött.
-
dchard
veterán
válasz
vbalint77
üzenetére
Az, hogy mi ezt itt fejben hogy osztjuk el kevés köze lesz a valósághoz. Én pusztán azt írtam le, hogy műszakilag mennyi kéne az életképes szolgáltatáshoz. 10mega alacsony freki, 20mega magas freki (1800-tól felfelé). A másik műszaki alapvetés, hogy 5MHz akármilyen frekin sosem lesz gazdaságos, mert a licenceken kívül minden mást ugyanúgy meg kell venniük, mint ha 10 vagy 20MHz-en szolgáltatnának. Ez a méretgazdaságossági része a dolognak. De ez igaz a többire is, nem Digi specifikus: a voda sem véletlenül tolta ki baromi gyorsan 10 majd 15megában 1800-on az LTE-t. A kicsi, elaprózott spektrum minden szempontból rossz a cégeknek és nekünk előfizetőknek is.
-
crue
őstag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
A vibernek teljesen mindegy hogy honnan kapja a netet.
-
Per Me
tag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Keresgéltem kicsit, de ez itt már OFF lesz szerintem.
-
Zoli_2010
tag
Sziasztok!
Nem tudom, van-e "digis" petíció, de kellene egy kis nyomásgyakorlás a döntéshozókra. Legyen FREKI! Mindenki érdeke, hogy olcsóbb legyen a mobilnet és a telefonálás is. Az államnak sem érdeke, hogy a három kartellező cég kivigye a hasznot és külföldön dotálja belőle a felhasználóit és a tulajdonosait.
Amit nem a mobilozásra költünk, azt majd úgyis elisszuk, azon meg még jövedéki adó is van, = + bevétel a NAV-nak is. (pl.: T 8ezer - Digi 2ezer = +6ezer!) Uff. -
Fr@nkieWilde
senior tag
-
Per Me
tag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
A Beállítások - Hálózat és internet - SIM kártyák - Cellular data-nál választhatod, hogy melyik legyen a net.
A másik két pontban pedig az SMS-t és a hívást értelemszerűen. -
Fr@nkieWilde
senior tag
Nah sikerült!
Újraindítottam a telefont, utána már engedte a mentéseket, mindent beállítottam, elmentette, most már megy végre
Amúgy bent vagyok Pesten a belvárosban, a vodának itt maxon van a térereje, a digisnek meg néha el is megy

Illetve kicsit lassabbnak találom a netet, mint a vodánál.
Kérdésem az lenne még, hogy ha mindkét kártyán be van kapcsolva az adat, akkor melyiket fogja használni a telefon?
Illetve az úgy működik e, hogy a vodáson kikapcsolom és a digis káryát pedig csak erre a célra használom? -
Quchy
csendes tag
Sziasztok! Két lépcsős azonosításhoz nem érkezik meg a kód smsben Digi mobil hálózaton! Esetleg valaki tudna segíteni. (Tehát adott egy fiók amihez a megfelelő jelszó beírása után smsben küldenek egy megerősítő kódot a belépéshez)
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Per Me
üzenetére
Köszönöm a segítséget, így valóban a digi alatt is megjelent a hozzáférési pontok. Így már az apn-nél benne is voltak az adatok gyálliag, de nem megy a net így sem.
Megpróbálok itt is új apn-t létrehozni kézzel, beírom az adatokat, de nem menti el, hanem ismét a már előre beállított apn-t használja, amúgy csak annyi a különbség, hogy ez:
-APN típus: default vagy default,supl nem így van, hanem nincs megadva van beállítva.
- Illetve nincs ilyen opcióm: Hitelesítés típusa: PAPTermészetesen 4g képes a második sim is, valamint arra is van beállítva (ezt a többi kérdezőnek írtam.)
-
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Nem kell ezeken a kínai csodákon külön kóddal bekapcsolni a 4g-t a sim foglalatokra? Vagy az csak a Volte-re, Vowifi-re vonatkozik? Lehet, hogy be kellen kapcsolni a Volte-t a 2-es simre, ha tudja a telefon. Habár ennek nem szabadna bejátszania. A Volte-nek nincs köze az internethez közvetlenül.
-
Janusz001
őstag
Én is egy a1 Ben próbálkozom,nem akar összejönni,csak a digi kártya van a SIM 1 Ben.
-
Kenderice
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Mindkét SIM foglalatban tudja a telefon a 4G-t?
Cseréld meg a kártyákat és úgy is teszteld le. -
Per Me
tag
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Beállítások - Hálózat és internet - SIM kártyák:
itt a Cellular data-t tedd a DIGI-re.
Ezután a Hálózati beállítások - Mobilhálózat - DIGI HU alatt megjelenik a Hozzáférési pontok nevei. Itt a + és hozzáadhatod, amit kell. -
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
A 2-es sim esetében is 4g-n van a telefon? Úgy értem, hogy engedélyezve van a 4g? Nem maradt véletlenül 2g-n?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Egy vodás kártya van sim1-ben, annak az adatait tartalmazza. Az működik is, a sim 2-ben van a digi kártya, ott amúgy nincs is lehetőség új apn megadására, csak a sim 1-nél, ahol a vodás van. Itt rámegyek a plusz jelre az apn-nél, megnyitja, beírom az adatokat, menteném, és semmi.
-
Laccoss
addikt
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Ha el sem menti, akkor ott más gond lesz, mivel bármit beleírhatsz. Mit ír ki mikor mentenéd? Más szolgáltató APN-jét elfogadja?
-
pjen
félisten
válasz
Fr@nkieWilde
üzenetére
Nem ismerem a telót,tudja a 4G t?
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Helló!
Tegnap kihoztam egy simet, de nem bírom a netet működésre bírni.
Hiába állítom be az itteni leírás alapján az APN-t, el sem menti
Xiaomi Mi A1-ről van szó. Stock android.Mi lehet a baj?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Túra és kirándulás topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Frekvenciaárverésre egyre nehezebb lesz rahuzni a mocskosdigiazertnemjohet dolgot....