Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
eisento
addikt
van valaki aki szolnokon lakik és kötöttek be neki digi-s netet? náunk a botáron most van kiplakátolva de érdekes hogy kiplakátoltak a 2.-es lépcsőházba hogy csinálják a 4-be nincs kiírva a 6-ban megint kivan. most minden 2. lépcsőházat csinálják csak? az nagy hülyeség lenne
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz sztothj #1786 üzenetére
akkor az elég nagy szopoka mert jan1-el megszüntetem adsl-t addig valszeg kötök chello-t hűség nélkül :\ köszi az infot. fura mert akik itt a széchenyi-n csinálják aztmondta decemberre már meg lesz csinálva. ma voltam a bajcsy 8-ba digis auto ott volt lehet már szerelvényeztek
-
eisento
addikt
minden netszolgáltatónál vagy minden szolgáltatónál (pl áram) 3 nap van adva hibaelhárításra szoval nem tudom mit lepődsz meg rajta. ha 3 nap mulva se javul meg akkor lehet majd rklamálni hogy amig nem volt net annyival kevesebb legyen a számlád... magyarul kérhetsz jóváírást.
Nálam szolnokon tegnap kezdték el a lépcsőházban a kábelezést, a lakotelepet ugy megszállták a digisek mint a szél egyidőben kábelezi ka lépcsőházat, ásnak turják a földet betonoznak huzzák a földbe a kábelt. Mondjuk kell is nekik mert a digis mukso azt mondta hogy decemberben már indítják a szolgáltatást jöjjenek is legalább mondom lefelé a rohadt adsl-t
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
-
eisento
addikt
valaki használja a diginetet (mondjuk a 30/20-ast) egy netgear wgr614v7 routerrel? vagy nem fog menni vele? nemrég vettem most adsl-el használom de nem szeretnék uj router venni :\
-
eisento
addikt
válasz CPT.Pirk #2426 üzenetére
elvileg 1.25 de sztem olyan 1.1 lehet hogy azt a torrentet kevesen töltik amit seedelnél nem? routerrel és router nélkül is próbáltad? vagy még el tudom azt képzelni hogy nem jó az arányod és nincs elég slot. korlát tuti nincs rajta. pl haverom bratyójánál azzal kuzd hogy egyáltalán legyen netje most kötötték neki van egy asus wl502g vagy vmi ilyesmi routere kap ip cimet fel is csatlakozik csak semmi adatforgalom nincs se wifin se normálon.
-
eisento
addikt
válasz CPT.Pirk #2428 üzenetére
de ha például vmi régebbi cumót töltezs lefelé akkor ott nem valoszinű hogy tudsz is seedelni vmit vissza. én most (igaz még adsl-en vagyok) belekezdtem egy vadiuj torrentbe 27gb na itt csumán megy az upload nekem... mivel kevés a seed sok a leech. próbálj meg vmi uj torrentet leszedni ahol kevés a seeder és sok a leecher. sztem menni fog az
-
eisento
addikt
válasz fekeandras #2429 üzenetére
biztos sokan vannak de nagytöbbség 20/10-es de akad 30/20-as is sőt pár hsz-el visszább van egy hozzászóló akinek 30/20-as digije van és már örömmel tájékoztatott minket hogy pár nap alatt megmozgatott fél terrát
SZERK: krenatesz-t kérdezd
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz unknownuser #2432 üzenetére
sicc szőrszálhasogató
de persze igazad van
-
eisento
addikt
válasz BullZeye #2439 üzenetére
"tisztességes szolgáltató" a digi ár/sebesség/korlátozás nélkul a legtisztességesebb ebből a szempontbol. de a saját megosztásod biztonságáról magadnak kell gondoskodnod nem pedig a szolgáltatódnak... meg sok user nem oszt meg semmit kezdjuk ott ha igen akkor kulon progival csinálja amit le tud védeni jelszóval stb... nehogy a szolgáltató legyen már a hibás és a szolgáltató védi az ügyfelek adatait név cím stb. nem pedig a megosztott dokumentumjaidat...
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz BullZeye #2450 üzenetére
de még most se értem hogy a te megosztásodat miért a diginek kell védenie? hát tisztára hülét csinálsz magadból hogy a digit szidod mert a te megosztásaidat nem véded....
mellesleg portforward.com kikeresed routeredet aztán a progit képpel illusztrálva mit kell beállítanod.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz BullZeye #2453 üzenetére
személyi jog. ha már jogrol beszélünk sztem amit megosztasz az se jogtiszta (szerintem) de miért nem futtatsz serv-u progit csinálsz accot akinek akarod hogy elérje a megosztásodat adsz neki user/pass-t betudod állítani hogy csak olvasni másolni tudja szerkeszteni törölni nem. de ha nem megfelelő akkor menj át olyan szolgáltatóhoz aki 7 pecsétes titokként védi és őrzi a megosztásodat. vagy nem oszatsz meg semmit vagy tedd olyan formában ami biztonságos... innestol kezdve több hszt nem akarok pazarolni ez ügyben.
-
eisento
addikt
Hi!
Szolnokon a Széchenyi lakotelepen elkezdték bekötni a központba az utcák optikáit. kb 2 hét és meglesznek utána lehet kötni. Legalább is ezt az infot kaptam ^^ most egy rohadt 1 megás csellorol vagyok wifin keresztül de haladhatnának mert ez nagyon nem franko net :S
McLaca ez gondolom nem 10 emeletes panelházba van. kicsit kevésnek érzem a portok számát meg gondolom azért is nincs optika behuzva. vagy tévedek?
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz eisento #2563 üzenetére
Lemaradt hogy nálunk a 10 emeltesben nem is ilyen szekrények vannak hanem sárga szinű és nem ilyen hosszu hanem inkább széles és 2 van a 3. emeleten meg 2 a 8. emeleten. lehet van az 5. emelten is ebben nem vagyok bizti. ezeket a szürke fajta szekrényeket 4 emeletes társasházban láttam eddig csak. na mind1 nem is ez a lényeg hanem digit mindenkinek
-
eisento
addikt
válasz Eagle16 #2585 üzenetére
hétfőn ott voltak a 10 emeletes első lépcsőházában ma délelőtt meg az utolsó lépcsőháznál hátul vmit pakoltak de nagyon és egy manusz még most furkált ott a ház oldalánál. Én mivel macerás nálam a bketösés a lakásban 3 beépített szekrényen keresztül áthuzni az utp kábelt plusz egy falat átfurni igy szombaton lekábelezem magamnak a szobámig digis manusznak csak kell egy dugasz az egyik végére meg egy falfurás kell ami a lakásbol átmegy a villanyóra szekrényhez, gondolom ott lesz egy kötésdoboz összekötik. betolják a switcheket és már mehet is a móka. Persze ezt a 2 hetet nem kell 100%-osnak venni de ezt az infot kaptam
-
eisento
addikt
nálunk minden lépcsőházi zárt folyoson a villanyóra szekrénybe van a koax és az utp és az tuti hogy nem ér el a lakásig szoval ott lesz a villanyora alatt ott van hely bőven. meg a bejárati ajto mellett van a villanyora szekrény szoval elég csak átfurniuk és kész is. én vettem sok utp kábelt szombaton lekábelezek marad bőven az utpből
bocsánat előre is Tök ödöntől de ezt muszáj ide is beírnom:
"már egy jo idelye kinlodok az szakadásokkal. érdekes mert csak az adafolyam hal be, de a hálozatrol nem dob le. a szerelök azt mondják hogy ez nem diginetes hiba. hát akkor mi? az a legfurcsább hogy állandoan pont 13 percenként szakad. mintha programozva lenne. erre aztmondták hogy ÁÁÁ dehogy. ma beszéltam egy nemdigis szakemberrel aki azt mondta hogy dehogynem. a diginél bizony vannak beépitett korlátozások. pl. figyelik ki honnan tölt, ki torrentezik, stb. és ennek megfelelöen állitanak be fékeket. de ez nem gusztustalan? ennél még az is jobb lenne he digabájt korlátot vezetnének be. azzal legalább az ember jobban tudna kalkulálni. "
másik forumon irta
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz ---gabika--- #2613 üzenetére
router-en is tolj majd egy full resetet ^^ és utána próbáld beállítani username password etc.
-
eisento
addikt
-
eisento
addikt
válasz Eagle16 #2704 üzenetére
hát ez a váltasz csomagot akkor megszűnik a hűség tényleg működik sőt a upc-s számlával jött is olyan tájékoztató de ha bemész upc-hez akkor ne azzal kezd hogy át akarsz menni upc-hez hanem megkérded hogy ha váltasz nagyobb csomagra megszünik-e mert haver ugy ment be hogy váltana digire és hallotta ezt hogy ha vált nagyobb csomagra megszűnik a hűség, persze upc irodában azt mondták hogy nem nem nincs ilyen holott vagy 3 ismerős is így csinálta hogy váltott nagyobb csomagra és megszűnt a hűség
-
eisento
addikt
Áhh. Szerdán mehetek szerződést kötni tényleg mennyi idő alatt kötik be átlagba? 4-5 nap?
-
eisento
addikt
hát nálunk a széchenyi lakótelepen szolnokon folyamatosan kötik be az utcákat, de sztem a mi lépcsőházunkba is csak én tudok hogy lehet kötni a netet mert naponta beszélek a sráccal akik csinálják az optika bekötéseket. ma voltak a lépcsőházunkban mondta is hogy nem lettek készen holnap befejezik és szerdán mehetek be a digis csaj tudni fog rola hogy mehetek és hogy már lehet kötni a szerződést, de sztem a szórólap amit a lépcsőházba raknak ki sztem akkor rakják majd ki amikor én már javában megkötöttem a szerződést. és sztem az üzletkötőket is beelőzöm talán akkor szerencsém lesz ^^
-
eisento
addikt
válasz Gyufaaa #2728 üzenetére
hát a főnökének az összes ismerősénél meglett már csinálva szoval az eddigi csokos embereknek már megvan mostmár én következem. meg ha nem lenne kész akkor nem tudnék addig szerződést kötni sem mert ha nem él egy körzet vagy az az utca akkor nincs mire szolgáltatást kötni. De mondom pont ma jöttek le is fotoztam őket az ablakból :
-
eisento
addikt
mostmár csak azon rosálok hogy jó legyen a netgear wgr-614(v7) routerrel a net nem szeretnék egy fél éve vásárolt routert kidobni :S
-
eisento
addikt
válasz Gyufaaa #2733 üzenetére
hát ismerősnek van egy asus wl520 vagy vmi ilyesmi wifis routere. és aztmondja router nélkül ment a net routerrel meg odáig jutott hogy kap ip címet de semmilyen adatfolyam nincs nem tud bögészni és tölteni sem. nemtudom azota megoldodott-e neki...
-
eisento
addikt
válasz DjPremier #2738 üzenetére
ügyfélszolgálatot hiába hívod nem tudnak semmit többre mész ha keresel egy digis manuszt sztem sokkal több infot tud mondani. előbb értem haza debrecenből. az üzletkötők megrohamozták a lépcsőházunkat de ha már ugy lett megbeszélve akkor holnap bemegyek személyesen azthittem az üzletkötők később jönnek majd csak. :S
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
Na szépnapot. reggel 9-re bementem digi irodába megkötöttem a szerződést fél 11-kor jöttek bekötni azóta hasít
-
eisento
addikt
válasz hattorihanzo #2765 üzenetére
#2791-es hszre válaszolnék. NINCS TILTVA A TORRENT.
probáljátok átnézni a gépeteket akinek ilyen gondja van. mellesleg nem mindig megy maxon a feltöltés ha sok a seeder hiaba 10mbites az uppod ha csak 200k kell a sebességedből. szedj le uj dolgokat amikor eppen kirakjak akkor majd menni fog a seed. de ez megint nem idevaló már csak idegesít ez a "tiltják a torrentet"[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
urak egyik ismerosomnek a legolcsobb netcsomagja van a diginel ma erre "ebredt" [link]
mi folyik itt szolnokon? bezzeg nekem 80/25 van es "csak" 87/25 korul van :S
-
eisento
addikt
na kozben a digi honlapon is megjelent ez a kep:
nemtudom hetvegen foglalkoznak-e ilyennel de lehet fel kene hivni ufsz-t
-
-
eisento
addikt
estet igen tudom lusta diszno vagyok de, nem tudja valaki pontosan hogy a topneteseknek mikor allitjak at az uj sebesseget? augusztus vagy meddig zarul le az atallas? vagy semmi info rola?
-
eisento
addikt
skacok meglevo ugyfel vagyok digi+ es topnet telefon nuku. husegem sincs, ha most online megrendelnem az 500-as netet akkor gondolom szolnak hogy menjek be szerzodest kotni vagy csak jonnek vmikor atallitjak es minden megy tovabb (persze a csekken modosul az ar) vagy mondjak hogy irjam ala 2 evre a huseget mert maskulonben nem emelik meg?
masik tudom router topik de az 500-as nethez jo a tp-link 10xx v2 ugye?Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
skacok a regi topnetnek mi a mimimum garantalt savszele?
mert hazajovok utkozben talalkoztam egy digis foszerral a liftnel papir volt nala gondolom vkinel hibajavitas volt. mondom megmerem a netet.
amig nem voltak itt a szakik 93-95 kozott volt mindig....
varok meg aztan leadom hibara holnap.Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
eisento
addikt
válasz ZoleeHU #22121 üzenetére
en inkabb arra gyanakszom hogy balfasz volt a szerelo es vmit elszartak.... delelott meg amiota itt bekotottek a netet sose volt gondom a sebesseggel.
nembeszelve arrol hogy msot ramertem megint mar csak 10 a letoltes
na mind1 varok hatha megjavul holnapig ha nem lejelentem hibara.
[ Szerkesztve ]
-
eisento
addikt
válasz Flashget #22123 üzenetére
itt mar diginet 200-at ir ok hogy ideiglenesen 100/50-re modositottak de akkor amit irnak ervenyes az en csomagomra ugy hogy meg a szamla (ami ma jott es 1 oraja fizattem be ) topnetre jott akkor 80/40 a minimum? mi folyik itt szolnokon?
de tuti hogy vmit ezek a szerelok szurtak el... :\ na mind1 koszi
-
eisento
addikt
válasz Flashget #22125 üzenetére
jah igen az eddig hszek megzavartak 100/25 a helyes
8/4? hmm akkor mivel meg mindig topnetes vagyok nem is nagyon reklamalhatok :S gondolkodtam rajta hogy kellene egy 500-as net meglevo ugyfel vagyok max alairok 1 evre vagy kettore. de mivel nemsoka nyaralni megyek igy megvarom mig visszajovok es csak utana intezem ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i7-12700KF/14700KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest