Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
Draken #73431 üzenetére
én december 1.-én vettem át a lakáshoz a kulcsokat
aznap délután mentem a Shop markba a DIGI-hez és rendeltem a netet
következő hét szerdán vagy csütörtökön jött a srác bekötni majd hó végén költöztünk be
lehet most kevesebben rendelnek netet mert nyaralnak meg odakint vannak és most hamarabb megvan
de azért kérdezz rá mert bent látják mennyire vannak elúszva a szerelők melóval -
pinnacle
nagyúr
válasz
Draken #60164 üzenetére
Szintén XIII.kerület, Kárpát utca. Ezután mennyivel lesz bekötve az optika?
Nagy a verseny, Flip 3700Ft, csak én utálom az STB-t. Nem is értem, miért nincs a Telekomnál Media Card. -
-
Flashget
félisten
válasz
Draken #44795 üzenetére
Mikor bevezették a 200-500-1000-es netet nekem is 60 napra vállalták.
56. napon jöttek bekötni.mondjuk az is igaz itt többről volt szó mint switch cseréről (fejállomás bívítés sok trehány elkötés javítása ami az évek alatt felgyülemlett.)
De csak nem tart már ilyen sokáig. -
Flashget
félisten
válasz
Draken #43737 üzenetére
Nekem anno 100-as netem lett az emelések után és mikor kijött a Digi a 200-500-1000 nettel megrendeltem az 500-ast. 60 napra vállalták a bekötését és végül az 56. napon jött a szerelő.
Aki elmondta elég nagy gubanc volt a területünkön előbb azt kellett rendbe rakniuk és a fejállomást is bővítenük kellett. Hiába panel anno itt kötött boldog boldogtalan mindenféle kanócot.
És igen swtchet kellett cserélni a lépcsőházban mint mindenhol.
Aztán később 500-ról az 1000-re való átállás úgy emlékszem 1 hetükbe került amit nem igazán értettem miért hiszen már minden ki volt építve csak központilag kellett több naftát adniuk...ki sem jött ekkor már a szereló csak telón felhívtak minket, hogy kb. 1 óra elteltével éri el az 1000-es sebességet a netünk. -
DonMaster
addikt
válasz
Draken #43185 üzenetére
ha csak neted van telefon nélkül és társsasházban vagy lankábelle jön a net akkro elég ha bemész ét át raknak márkövi honapban 200-ason vagy, persze ha a társasházban a stich okés
ha ont-n vagy akkor bemész át raknak következö napra már a 200-as megy.
kivizsgálni pár esetben kell
1. társasház switch 100mbits-es és nem gigás ekkore csere
2. társasház switch rendben viszont van telod és osztot kábelen hozták be ekkore kábel átkötése és megy / adhatnak zte-t is amiböl megy a telo+net vagy huznak a telonak/netnek uj kábelet.lényegében társasházban kell csak viszgálodjanak és csak akkor ha lan kábel megy a hűzba a coax-mellet és nem optika optikánál nem kérdés 1nap és az uj csomagot nyüstölheted.
lannál switch töl függ ha az rendben van akkor mehet ha az kevés akkor vagy ráraknak ont-re ha van hely ha nincs hely várni kell a gigás switch-re utobbi nem tudni mennyi idö, leggyorsabb ha személyesen bemész és kötsz egy uj szerzödést a 200-asra akkor gyorsabban fogják mint a netesen uj igéynnél.- -
Flashget
félisten
válasz
Draken #42832 üzenetére
Mivel már régi ügyfélnek számítasz ha 1000-re váltasz is listaáron kapod.
Asztal borogatás, ajtócsapkodás,befenyítés, hogy akkor lemondasz mindent és mész az UPC vagy T-hez szokott segíteni.
Ha a 7. napon felhívnak és felajánlanak kedvezményes árat jól jártál, ha nem hívnak 8. napon lámpa leó. -
attilav2
őstag
-
McLaca
őstag
Ugyanúgy a digi oldalán, a középső szekcióban (digi tv néven). Ha panelben, vagy más jellegű társasházban laktok, oda meg van társasházi megoldás, egy (nagyobb) antenna a házon és onnan elosztva mindenkinek. Ha családi házban, akkor parabola plusz beltéri. Árban ugyanaz, mint a kábeltv.
Üdv!
-
Shim
őstag
A Milyen routert? topikban utánaolvasva és kérdezve úgy tűnik, hogy a legolcsóbb WiFi router, ami bírja rendesen a Digi netet (és megbízható, jó minőségű), az a TP-LINK TL-WR941ND router. 12-13 ezer forint, így extra funkciókat nem érdemes keresgélni rajta (pl. USB port, nyomtatószerver).
Az enyémet valószínűleg holnap veszem át és próbálom ki; majd írok egy gyors véleményt.
Hozzá három antennás TP-LINK adaptert választottam, hogy kihasználja a MIMO-t. Ebből érdemes az USB-s változatokat kerülni, és gépbe szerelhető, PCI csatlakozóst választani.
-
McLaca
őstag
18-20 rongynál kezdődnek. A G-s szabványúak nem bírják még a 20/10-et sem csúcsrajáratni. Az N-esek talán (ezek indulnak 18 rongytól). Biztos akarsz ilyet? 20 méter UTP kábel 1600Ft...
Eddig én is WiFi-n nyomultam, de mivel a gép az idő 80%-ában az íróasztalomon van, ezért ide bekábeleztem a lakást. Ha máshová viszem a gépet a lakásban, akkor ott a WiFi, de amúgy kábel. Stabilabb, állandó a sebessége.
Canyon#3187: Neki, ha jól olvastam, reset nélkül is megváltozott.
Üdv!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest