Hirdetés
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
18-20 rongynál kezdődnek. A G-s szabványúak nem bírják még a 20/10-et sem csúcsrajáratni. Az N-esek talán (ezek indulnak 18 rongytól). Biztos akarsz ilyet? 20 méter UTP kábel 1600Ft... Eddig én is WiFi-n nyomultam, de mivel a gép az idő 80%-ában az íróasztalomon van, ezért ide bekábeleztem a lakást. Ha máshová viszem a gépet a lakásban, akkor ott a WiFi, de amúgy kábel. Stabilabb, állandó a sebessége.
Canyon#3187: Neki, ha jól olvastam, reset nélkül is megváltozott.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
McLaca
őstag
A router és a gép közé gondoltam. Filléres tétel az UTP kábel, vegyél új gyáriszereltet ahelyett, amit beraktak. Nekem új kábeleket húztak ki dobozból, igaz, falikábelt, ami randa sötétszürke, de nem zavar.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Shim
őstag
A Milyen routert? topikban utánaolvasva és kérdezve úgy tűnik, hogy a legolcsóbb WiFi router, ami bírja rendesen a Digi netet (és megbízható, jó minőségű), az a TP-LINK TL-WR941ND router. 12-13 ezer forint, így extra funkciókat nem érdemes keresgélni rajta (pl. USB port, nyomtatószerver).
Az enyémet valószínűleg holnap veszem át és próbálom ki; majd írok egy gyors véleményt.
Hozzá három antennás TP-LINK adaptert választottam, hogy kihasználja a MIMO-t. Ebből érdemes az USB-s változatokat kerülni, és gépbe szerelhető, PCI csatlakozóst választani.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
Core2duo6600
veterán
A csatlakozást a router végzi el, automatikusan, hiszen kivülről 1 gép nek látszik.
hogy melyik birja a sebességet, nem túl rég volt erről szó, olvass vissza.
Ill. keresgélj router teszteket.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
-
McLaca
őstag
Ugyanúgy a digi oldalán, a középső szekcióban (digi tv néven). Ha panelben, vagy más jellegű társasházban laktok, oda meg van társasházi megoldás, egy (nagyobb) antenna a házon és onnan elosztva mindenkinek. Ha családi házban, akkor parabola plusz beltéri. Árban ugyanaz, mint a kábeltv.
Üdv!
-
őstag
válasz Draken #15363 üzenetére
De legalább impulzus(pulse)
módba is lehet tárcsázni a hálózatukon, legalábbis fttb -n biztosan, így most egy retro de kinézetre mai telefont, ami még szép is, tudok használni De az üfsz menürendszere nem megy vele mert oda már tone(dtmf) üzemmódú készülék kell-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
wwenigma
Jómunkásember
-
-
Flashget
félisten
válasz Draken #42832 üzenetére
Mivel már régi ügyfélnek számítasz ha 1000-re váltasz is listaáron kapod.
Asztal borogatás, ajtócsapkodás,befenyítés, hogy akkor lemondasz mindent és mész az UPC vagy T-hez szokott segíteni.
Ha a 7. napon felhívnak és felajánlanak kedvezményes árat jól jártál, ha nem hívnak 8. napon lámpa leó.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
DonMaster
addikt
válasz Draken #43185 üzenetére
ha csak neted van telefon nélkül és társsasházban vagy lankábelle jön a net akkro elég ha bemész ét át raknak márkövi honapban 200-ason vagy, persze ha a társasházban a stich okés
ha ont-n vagy akkor bemész át raknak következö napra már a 200-as megy.
kivizsgálni pár esetben kell
1. társasház switch 100mbits-es és nem gigás ekkore csere
2. társasház switch rendben viszont van telod és osztot kábelen hozták be ekkore kábel átkötése és megy / adhatnak zte-t is amiböl megy a telo+net vagy huznak a telonak/netnek uj kábelet.lényegében társasházban kell csak viszgálodjanak és csak akkor ha lan kábel megy a hűzba a coax-mellet és nem optika optikánál nem kérdés 1nap és az uj csomagot nyüstölheted.
lannál switch töl függ ha az rendben van akkor mehet ha az kevés akkor vagy ráraknak ont-re ha van hely ha nincs hely várni kell a gigás switch-re utobbi nem tudni mennyi idö, leggyorsabb ha személyesen bemész és kötsz egy uj szerzödést a 200-asra akkor gyorsabban fogják mint a netesen uj igéynnél.-LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
Attila 1
tag
válasz Draken #43737 üzenetére
Én 105 napot vártam 500/200 -ra.Egy gigabites switchet raktak be a 100-as mellé.Ez tartót +90 napig 10000Ft-os beruházás.
[ Szerkesztve ]
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
Flashget
félisten
válasz Draken #43737 üzenetére
Nekem anno 100-as netem lett az emelések után és mikor kijött a Digi a 200-500-1000 nettel megrendeltem az 500-ast. 60 napra vállalták a bekötését és végül az 56. napon jött a szerelő.
Aki elmondta elég nagy gubanc volt a területünkön előbb azt kellett rendbe rakniuk és a fejállomást is bővítenük kellett. Hiába panel anno itt kötött boldog boldogtalan mindenféle kanócot.
És igen swtchet kellett cserélni a lépcsőházban mint mindenhol.
Aztán később 500-ról az 1000-re való átállás úgy emlékszem 1 hetükbe került amit nem igazán értettem miért hiszen már minden ki volt építve csak központilag kellett több naftát adniuk...ki sem jött ekkor már a szereló csak telón felhívtak minket, hogy kb. 1 óra elteltével éri el az 1000-es sebességet a netünk.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
leslieke
Jómunkásember
-
Flashget
félisten
válasz Draken #44795 üzenetére
Mikor bevezették a 200-500-1000-es netet nekem is 60 napra vállalták.
56. napon jöttek bekötni. mondjuk az is igaz itt többről volt szó mint switch cseréről (fejállomás bívítés sok trehány elkötés javítása ami az évek alatt felgyülemlett.)
De csak nem tart már ilyen sokáig.Realme GT Master Edition
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Attila 1
tag
válasz Draken #49028 üzenetére
Újpesten se kezdték el.
III. X. XVIII. kerületbe elkezdték.
OLT -is venni kell nagyon sokat. Ha FTTB -nél 32 panelház kapót 1 optikai szálat. Akkor FTTH -átalakításra 32 szer több OLT port kell 1 kerületre. így nem lehet áramot spórolni vele.
[ Szerkesztve ]
“Nem kell ahhoz semmi különleges ok, hogy jól érezd magad – egyszerűen elhatározod, hogy azonnal boldog leszel, egyszerűen csak azért, mert élsz, egyszerűen azért, mert így akarod.” (Anthony Robbins)
-
nagyúr
válasz Draken #53220 üzenetére
Nem a router sz*r, hanem a pár legutóbbi FW hozzá. Én is belefutottam AC88-cal és 68-cal is a HW NAT problémába, de régebbi FW vagy CFW megoldja.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
pinnacle
nagyúr
válasz Draken #60164 üzenetére
Szintén XIII.kerület, Kárpát utca. Ezután mennyivel lesz bekötve az optika?
Nagy a verseny, Flip 3700Ft, csak én utálom az STB-t. Nem is értem, miért nincs a Telekomnál Media Card.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Draken #69255 üzenetére
Miskolc messzebb van. Varom a 300as uploadot, de még nem frissult a profil, majd talan marc1-tol.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Vakegérke
félisten
válasz Draken #72905 üzenetére
Szerintem várj még negyedórát, aztán ha nem változik semmi, hívd őket újra.
Szerk: Látom, azóta bőven megvolt a negyedóra, ideje hívnod őket.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
TeeJay
félisten
válasz Draken #73431 üzenetére
én december 1.-én vettem át a lakáshoz a kulcsokat
aznap délután mentem a Shop markba a DIGI-hez és rendeltem a netet
következő hét szerdán vagy csütörtökön jött a srác bekötni majd hó végén költöztünk be
lehet most kevesebben rendelnek netet mert nyaralnak meg odakint vannak és most hamarabb megvan
de azért kérdezz rá mert bent látják mennyire vannak elúszva a szerelők melóvalMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- WD Black 2.5 500GB 7200rpm 32MB SATA3 100/100 - több darab
- HP Omen Óriás Gamer Laptop 17.3" 144hz i7 9750H 16GB 256GB SSD 1TB RTX 2070 8GB !!!
- ABit IP35 Pro/Q6600/ASUS 8800 GT TOP/INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!
- 2X0 GB CORSAIR Vengeance RGB Pro Light Enhancement Kit fekete (CMWLEKIT2) DDR4 - NEM MEMÓRIA!
- Samsung Galaxy A55 8/256GB új!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest