Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Brandynew
őstag
válasz
TeeJay #58098 üzenetére
3 év múlva lesz 10 Gigabites router 50 ezer Ft alatt, majd vissza lehet keresni ezt a kommentet
A gyártók most kezdenek előrukkolni a 10 Gigabites megoldásaikkal, be fog indulni az árverseny és vele a tömeggyártás is. Ha meg lesz 10 Gigabites router, akkor lesz hálózati kártya is.
3 év múlva már csak az e-pénisz miatt is lesz a Diginek 1 Gbps-nál nagyobb sebességű csomagja. A 10 Gigabit valóban felesleges lenne otthonra, de ha valaki egymaga is ki tudja használni az 1 Gbps-ot (én simán), akkor egy olyan háztartásba, ahol 1-nél többen élnek, elfér 2-3 Gbps is. Nyilván a többség még évekig ellesz a 100 Mbit-tel, de már az 1 Gbps sem a többségnek szól.
Persze mindannyian csak jósolgatunk, én ezt a forgatókönyvet látom reálisnak. A torrentoldalak már tele vannak 4K-s tartalmakkal, pár éven belül már 8K is lesz, de már annál nagyobb felbontású megjelenítők is léteznek. A játékok is egyre híznak, talán egyedül a zenei tartalmak mérete stagnál
Aki azt mondja, hogy márpedig neki semmi szüksége nagyobb netsebességre, annak valóban nincs rá szüksége és valószínűleg nagyon sokáig nem is lesz. De ne általánosítsunk és ne csak 1 személyes háztartásokban gondolkozzunk.
Annak, aki ezt a kommentet 2021-ben olvassa: én megmondtam.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Retro teló rajongók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest