Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
=Thor=
tag
válasz
Flashget #45431 üzenetére
Tehát neked hűség alatt módosították az újabb és olcsóbb csomagra?
Na ezt speciel simán mondhatnák, hogy nem csinálják meg, mert ilyen lehetőség nincs sehol leírva...Amit én mondok:
1, Okos csomagtól függetlenül, ha akár csak simán módosítani akarom a net csomagomat, akkor csak a jelenleg elérhető csomagokból választhatok, lezártakból nem lehet...
2, Ha nem is hozom szóba a net csomagokat, akkor a jelenlegi 200A-val írja meg az okos csomagot? Erre nem is lehet okos csomagot kötni, csak a most létezőkre... (ASZF, G melléklet: Akciók)3, Szerintem a régi 200A-t automatikusan ki kellett volna vennie a rendszerből és az új 200-at újra felvenni, vagy mivel kértem az 1000-t, így azt.
Az, amit amúgy most csinált, nem is lehetséges, mert sehol nincs(ASZF) ilyen lehetőség leírva.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nintendo Switch OLED Mario Red Limited Edition Garanciális
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó ritkaság! Honor Magic 4 Ultimate!
- Szép állapotban lévő iPhone 14, 128Gb (kék) eladó
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest