Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
IzI
senior tag
válasz
pirosvilamos #36898 üzenetére
Hi
Köszi.
-
IzI
senior tag
Hi
Kellene egy kis segítség.Kábeles vagyok és van a házban egy 1db tv box nélkül,viszont akarunk még egy tv-t.Ahhoz milyen csatlakozó kell,hogy rátudjam kötni a tv-t? Ugye kell egy optikai kábel,de az nem tud bemenni a modem-ba,csak a tv-be.Gondolom a modemhez kellene valami elosztó,csak nem tom mi.
-
válasz
M_AND_Ms #36895 üzenetére
Szerintem itt (is) a Digi a probléma inkább. Csak azt nem értem, hogy miért nem tudják azt megcsinálni, hogy maradna a jelenlegi két HBO csomag, és lenne egy fullos harmadik is, HBO GO-val, HBO HD-vel, Cinemax 2-vel (ott van még az HBO OD is, de ugye a Digi meg a VoD nagyon távol állnak egymástól).
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
szabogabor10 #36894 üzenetére
Talán ezzel pont meglátják, hogy sok digis vágyakozik utánuk.
-
válasz
M_AND_Ms #36892 üzenetére
De pont, hogy kívánnám igénybe venni, mivel valóban előfizetek az HBO-ra, csak a Digi b*szik az előfizetői véleményére. Szóval valami olyasmit akarnék elérni, hogy ne vegyék el tőlem az HBO GO-t a 30 napos időszak végén, lévén valóban HBO előfizető vagyok, csak szar szolgáltatónál...de reménytelen a helyzet.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
szabogabor10 #36891 üzenetére
Egyébként egyszerű. Aktíválod, majd rögtön küldesz egy levelet (emailt), hogy az egészet, az ingyenes időszak végi (pontos dátum) határidővel felmondod és az azutáni időben már nem kívánod igénybe venni.
-
válasz
Flashget #36889 üzenetére
Kérdezik. És ha engem a 30 nap végén rá akarnának venni, hogy előfizessek az HBO-ra, kapnak tőlem egy szép e-mailt, hogy mivel már előfizető vagyok, tessenek szépen ismét leülni tárgyalni a Digivel (tudom, nagyon nem egyszerű dolog), akár egy kellemes kávézással egybekötve, hogy hasonlóan a többi, nem fapados szolgáltató ügyfeleihez, én is végre a teljes HBO palettát megkapjam, akar kicsivel magasabb árért cserébe.
Egyébként engem 1 dolog tart a Diginél: az optikai net. Illetve a PL miatt részben a Digi Sport. Ezért is nagyon bosszantó az egész ügy.
-
Flashget
félisten
válasz
szabogabor10 #36887 üzenetére
Azzal ők nem foglakoznak nem tudom a regsiztrációnál kérdezik vagy sem, hogy jelenleg ki a szolgáltató...volt már hasonló a Filmboxxal is szintén ilyen csak 2 hetes akcióban.
-
-
Flashget
félisten
Talán 2 napja láttam már a reklámot erről fb-n semmilyen válasz nem kellett hozzá csak regisztráció amihez kell a Tel.szám. Aztán a 30 nap elteltével meg alig lehet megszabadulni tőlük (lemondani) szóval csak okosan.
-
Sonja
nagyúr
"30 napig korlátlanul nézheted az HBO GO több mint 2000 órányi film és sorozat kínálatát.
Válaszolj max. 3 gyors kérdésre és megajándékozunk egy kuponnal, ami 30 napos hozzáférést biztosít az HBO GO teljes kínálatához."
-
sarkan
aktív tag
XVI. kerületben lakom. Az normális állapot, hogy a közszolgálati csatornák jelszintje alacsony. A kép töredezik, nézhetetlen.
Egyedül az M4 Sport ami idegesít de nagyon. Próbáltam a digis stb-vel saját stb-vel ugyanaz az eredmény. -
andrasferenc
tag
Szerda délután 4 órától már nem törik meg az oldal az ügyfélkapun történő bejelentkezés után Internet Explorer 11 böngészőnél. Igaz, van még némi fura karakter.
-
fcc
aktív tag
Battán nincs EPG. Máshol is így van?
-
Watt25
veterán
Az atv HD meg már évek óta megy pl upc-n volt ott is induláskor rendesen felkonvertált anyag bőven.
Viszont az M1 HD 2008-indult, de amíg nem lett ez évben hírcsatorna, addig SD-ben mentek a híradók is. Ez 7 év... Oké, az ATV 2010-ben indította a HD-s sugárzást, de akkor is két év különbség, minusz az az idő, amit mi nem láttunk. -
torrentszaki
tag
Szolnokiaknak plusz egy csatorna jött december elsejével, a 114500MHz-en SR 6000 értékkel a Városi TV HD-ben sugároz.
-
válasz
andrasferenc #36867 üzenetére
többnyire chrome böngészőt használok, azzal belépve nincs gond, de megnéztem most ie11 alól is, úgy valóban problémás az oldal.
-
válasz
andrasferenc #36867 üzenetére
A Safari a gyári böngésző neve az Apple eszközökön.
-
andrasferenc
tag
válasz
szabogabor10 #36866 üzenetére
Nálam az Internet Explorer 11 fut. Csak akkor van széttörve, ha belépek az ügyfélkapus bejelentkezésen a többi részbe.
Mi jelent a Safari? -
válasz
andrasferenc #36865 üzenetére
Nálam iOS-en Safarival jó.
-
andrasferenc
tag
Két napja, amikor belépek a www.digi.hu honlapján az ügyfélkapus bejelentkezésbe, hibás oldal jön fel. Szét van törve az oldal.
-
válasz
szabogabor10 #36850 üzenetére
Én be sem állítom. Minek csináljak magamnak plusz munkát, hogy ha nem is nézem?
-
dh66e
veterán
válasz
Watt25 #36861 üzenetére
Persze nagyvonalakban igazad van,de mi a proritásokról beszéltünk.Ilyen alapon az infó csatorna vagy más minimális nézettséggel bíró csatorna is lehetne HD mert miért ne.Az atv HD meg már évek óta megy pl upc-n volt ott is induláskor rendesen felkonvertált anyag bőven.Nem tudom digiéknél kinek jutott eszébe hogy ezzel felpörgetik az efik érdeklődését.
-
Watt25
veterán
válasz
Watt25 #36861 üzenetére
Egyébként meg most kíváncsiságból belenéztem. Azt legalább el lehet mondani, hogy nem úgy csinálták, mint a köztévénél, hogy ugyan HD-ban sugároztak, de évekig SD-ben ment kb. minden stúdiófelvétel, híradó, a filmekről nem is beszélve. Most megy a Fridis műsor, látszik, hogy szép HD-s.
Tudom, nem fontos, de az elv a lényeg. Valóban HD. -
Watt25
veterán
válasz
Bogyi007 #36849 üzenetére
Nekem erről az a véleményem, hogy kábeles szolgáltatás esetén szinte bármi elfér. Pénzt, paripát nem kér (gondolom), akkor meg miért ne? Elvileg (hosszú távon), az lenne a cél, hogy szűnjön meg minden SD csatorna és minden HD legyen, nem? Szerintem még a mi életünkben eljön ez az időpillanat. Persze, lehetne egy fontossági sorrendet tartani, aminek az ATV HD nem éppen az elején lenne, de ez is egy lépés a végső cél felé.
-
pontyos
senior tag
válasz
szabogabor10 #36859 üzenetére
aha, köszönöm!
-
-
pontyos
senior tag
Ma megint volt csatorna kavarás? Elmászott minden, Digi World HD képe szétesik, kockás...
-
dh66e
veterán
Ez a rész a legfontossabb a nézők szempontjából.
"Így holnaptól az előfizetők akkor is jogkövetkezmények nélkül mondhatják fel a határozott idejű szerződést, ha a szolgáltatás minősége hosszabb időn keresztül rendszeresen rossz, ha a szolgáltató a szerződés lényeges tartalmát jogsértően módosítja – például díjat emel –, vagy a szerződésben szereplő műsorcsatornák közül akár csak egyet is jogsértően kivesz"Előzetesen értesít az ászf-ben akkor cumi ha ezért akarja valaki felmondani.
-
-
Flashget
félisten
hehe ott volt a Digi is :p
-
-
Flashget
félisten
19:30-as M1 Hiradót érdemes lesz nézni. Benne a szolgáltatókról lesz szó, hogy nem emelhetnek havidíjat? meg nem vehetnek ki csatornákat...vagy valami ilyesmi volt fél füllel hallottam csak.
-
törölt tag
Hjumor:
"Kedves Jézuska az elmúlt karácsonykor azt kértem, hogy cseréld le az autómat.
Idén elég, ha csak a kormányt cseréled le!"Nem hjumor:
... vagy esetleg hozol DIGI Film-et HD-ben.
Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Politika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest