- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: nagyvállalatok felé is nyit az Adata
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
T.Z.
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég találtam erre a fórumra és látom, gyűltetetek itt néhányan össze szakmabeliek, hozzáértők. Próbálom rövidre fogni a problémát, a neten nem találtam rá igazi gyógyírt
.
Van egy 3 éves Philips 32PFL5404H/12 típusú TV-m, amihez a pécsi DigiTV kábele csatlakozik, Digi+ csomaggal. Ez a TV képes a DVB-T és -C kódolásokat kezelni, de eddig bármit próbáltam bűvészkedni vele, csak analógban hajlandó behozni a csatornákat.
Nem nézünk sokat TV-t, de most már elkezdett bosszantani, hogy egyszer sima szobaantennáról a szabadon fogható digitális csatornákat milyen szépen behozta, gyönyörű képpel, de az analóg adás kábelről csúnya.Egy ismerősöm 56 cm-es Samsung TV-je (pontos típust nem tudom, kb. 1 éve vette) minden további nélkül dekódolja és tárolja az ugyanezen kábelen jövő adásokat. Azt tudom, abban a TV-ben már komolyabb tuner van és a 256QAM jelfolyamot is ismeri, de a Digi tudtommal nem íg sugároz.
Kérdésem, hogy létezik, a Digi olyan kódolást használt már 3 éve és most is, amit a mi Philips TV-nk nem ismer? Nem találtam egyértelmű leírást az általa ismert DVB-kódolásokról. Mindenképpen csak STB-on keresztül tudom megoldani a digitális vételt?
Köszi és üdv:
Zoli
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest