Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
T.Z.
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég találtam erre a fórumra és látom, gyűltetetek itt néhányan össze szakmabeliek, hozzáértők. Próbálom rövidre fogni a problémát, a neten nem találtam rá igazi gyógyírt
.
Van egy 3 éves Philips 32PFL5404H/12 típusú TV-m, amihez a pécsi DigiTV kábele csatlakozik, Digi+ csomaggal. Ez a TV képes a DVB-T és -C kódolásokat kezelni, de eddig bármit próbáltam bűvészkedni vele, csak analógban hajlandó behozni a csatornákat.
Nem nézünk sokat TV-t, de most már elkezdett bosszantani, hogy egyszer sima szobaantennáról a szabadon fogható digitális csatornákat milyen szépen behozta, gyönyörű képpel, de az analóg adás kábelről csúnya.Egy ismerősöm 56 cm-es Samsung TV-je (pontos típust nem tudom, kb. 1 éve vette) minden további nélkül dekódolja és tárolja az ugyanezen kábelen jövő adásokat. Azt tudom, abban a TV-ben már komolyabb tuner van és a 256QAM jelfolyamot is ismeri, de a Digi tudtommal nem íg sugároz.
Kérdésem, hogy létezik, a Digi olyan kódolást használt már 3 éve és most is, amit a mi Philips TV-nk nem ismer? Nem találtam egyértelmű leírást az általa ismert DVB-kódolásokról. Mindenképpen csak STB-on keresztül tudom megoldani a digitális vételt?
Köszi és üdv:
Zoli
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- iPhone topik
- Honda topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- bambano: Bambanő háza tája
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Szerverterem bontás - Switchek
- Szerverterem bontás - Enterprise storage (PowerVault, Storwize stb.) + PSU, controller, battery
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Szerverterem bontás - DELL R610, R620 hostok
- Szerverterem bontás - HP DL360e / 360p / 380e G6-G9 hostok + PSU
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest