Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen joysticket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peppo
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Ma benéztem hozzá párszor (hell). Volt, hogy dobott 3 ort és egy ral rúnát egyszerre.
Aztán pár nagyobbat is (és persze kis vackokat is). Ami értékelhető, az egy lem és egy ko. Meg két kulcs, de ahogy látom, azokból kell még pár, hogy értékük is legyen. Tény, hogy nem az ama a leggyorsabb karakter erre a feladatra, de egész tűrhető idő alatt megvan egy kör, és közben legalább némi xp is jön. De tartok tőle, kell majd húznom egy sorcot is a gyors runokhoz. Enigma nyilván esélytelen még, ahhoz csóró vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Aztán pár nagyobbat is (és persze kis vackokat is). Ami értékelhető, az egy lem és egy ko. Meg két kulcs, de ahogy látom, azokból kell még pár, hogy értékük is legyen. Tény, hogy nem az ama a leggyorsabb karakter erre a feladatra, de egész tűrhető idő alatt megvan egy kör, és közben legalább némi xp is jön. De tartok tőle, kell majd húznom egy sorcot is a gyors runokhoz. Enigma nyilván esélytelen még, ahhoz csóró vagyok.