- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
vvega30 #8786 üzenetére
Nagyon találó gag.
Elims
Tényleg nem sértésnek vagy piszkálódásnak szántam, csak olyan dolgokra csodálkoztál rá ami eléggé standard az ehhez hasonló játékokban. A Diablo 2 régi mivolta miatt nagyon kevés információval szolgál az új játékosoknak, így szvsz elengedhetetlen hogy pár guide-ot átnézzen az ember ha képben akar lenni. Sokkal gyorsabb így kiismerni a játékot mint bepróbápni egy csomó karit és bugdácsolni Nightmare-en velük. -
Chuzzlee803
aktív tag
válasz
vvega30 #8786 üzenetére
Végül tegnap engedtem a csábításnak, lecsaptam a játékra.
Stony Fieldet szerintem tízszer körbefutottam, nem találtam ugye a nagy sziklasort, amiben szokott volt lenni Classicban Underground Passage bejárata. Na mondom, egye meg a fene, biztos valami bug, reset, aztán menjünk tovább.
Aztán pár órával később valamiért visszajöttem Stonyba (nyilván sokadik reset után), és látom, hogy valami random bányalejárat is lehet Underground bejárata, szóval le is főttem mint a kávéMinden nap tanul az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Automata kávégépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest