Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Blizz #7522 üzenetére

de, akkor is ennyit kene farmolni. anno eleg sokat jatszottam, aztan amikor utoljara 11ben felraktam, ott mar nagyon elkezdett oregedni. az akkori MedianXL varians is.

nem vagyok benne biztos, hogy egyaltalan hellt el fogjak erni. dropchance eddig is workaroundok miatt mukodott. offline ott volt a karakter editor, online meg a bot+dupe, illetve a d2jsp ami meg azert mukodott, mert a botok farmoltak. Asia3 gondolom megvan, ahol egy idoben ha jol emlekszem tenyleg irtottak a botokat es nem volt dupe, leaderboardon ez egyertelmuen latszott is.

az pedig tevedes, hogy csak azert mert tovabb tart egy jatek, attol jobban megeri a penzet.

megjeleneskor en biztos nem veszem mondjuk meg (ket ora a betabol eleg volt visszaemlekezni).

Tyrael, ja. volt anno kb 10 lvl85-90 koruli karim, aminek a felevel stabilan player8at tudtam farmolni. egyetlen egy Tyrael dropot nem lattam. minek van a jatekban, ha sose esik?

mondjuk szerintem kiadjak igy, aztan arra szamitok mint Diablo 3 1.00-1.02 vs 1.08 alatt, amikor eloszor belottek a Diablo2 szintjere kb a dropratet, ami villamgyorsan memek soraba ment at.

savior: persze, 2021ben a remaster miatt megtanulni egy kulon forumot sajat szokasrenddel azert, hogy penzt tudjon kolteni az ember? en erre nem szamitanek, hogy tomegesen jelennek meg az uj vevok.

• Elemental

addikt

válasz Blizz #7522 üzenetére

Hosszan akartam írni, de jobb, ha rövidre fogom. Ez lehetne egy társadalmi jellemrajz is. A mai fiatalok, fiatal felnőttek nem akarnak szar drop rate-et. Ők azonnal akarnak mindent, kevés munkával nagy siker. És nem, ők nem tudják eldönteni, hogy kell-e nekik ez a játék.

Új hozzászólás Aktív témák