- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
de, akkor is ennyit kene farmolni. anno eleg sokat jatszottam, aztan amikor utoljara 11ben felraktam, ott mar nagyon elkezdett oregedni. az akkori MedianXL varians is.
nem vagyok benne biztos, hogy egyaltalan hellt el fogjak erni. dropchance eddig is workaroundok miatt mukodott. offline ott volt a karakter editor, online meg a bot+dupe, illetve a d2jsp ami meg azert mukodott, mert a botok farmoltak. Asia3 gondolom megvan, ahol egy idoben ha jol emlekszem tenyleg irtottak a botokat es nem volt dupe, leaderboardon ez egyertelmuen latszott is.
az pedig tevedes, hogy csak azert mert tovabb tart egy jatek, attol jobban megeri a penzet.
megjeleneskor en biztos nem veszem mondjuk meg (ket ora a betabol eleg volt visszaemlekezni).
Tyrael, ja. volt anno kb 10 lvl85-90 koruli karim, aminek a felevel stabilan player8at tudtam farmolni. egyetlen egy Tyrael dropot nem lattam. minek van a jatekban, ha sose esik?
mondjuk szerintem kiadjak igy, aztan arra szamitok mint Diablo 3 1.00-1.02 vs 1.08 alatt, amikor eloszor belottek a Diablo2 szintjere kb a dropratet, ami villamgyorsan memek soraba ment at.
savior: persze, 2021ben a remaster miatt megtanulni egy kulon forumot sajat szokasrenddel azert, hogy penzt tudjon kolteni az ember? en erre nem szamitanek, hogy tomegesen jelennek meg az uj vevok.
-
Elemental
addikt
Hosszan akartam írni, de jobb, ha rövidre fogom. Ez lehetne egy társadalmi jellemrajz is. A mai fiatalok, fiatal felnőttek nem akarnak szar drop rate-et. Ők azonnal akarnak mindent, kevés munkával nagy siker. És nem, ők nem tudják eldönteni, hogy kell-e nekik ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest