Hirdetés
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Nemtom, én is hosszú időt töltöttem online a játékkal, de már talán írtam is, hogy fix csapatunk volt és pont a sok csalt tárgy miatt csak egymás között csereberéltük a talált cuccost. Szóval ha nem is magatalálósan, de nem is kereskedve játszottunk. Sosem volt teljes set cuccom, de amikor kaptam egy átlagos statos Bartucot az assámnak havertól, akkor én már szinte teljesnek éreztem a karit. Vagy amikor nekem esett valami egyéb tárgy, akkor annak a másik örült.
Nekünk annyi volt a játék, hogy közösen szép lassan elvittük a karikat hell nehézség végéig (2-3-4 fő, aki épp online volt), közben ment a chat, később a ventri és hasonlók. Én sosem láttam Enigmát vagy egyéb ilyen extrém high end tárgyat a játékban. -
reelc
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Bennem is felmerült, mennyi lesz a játékos megtartási ereje a régi droppal.
Mert az emberek jelentős részének nincs annyi ideje játékra, mint 20 éve.
Úgy rémlik a botok ellen is tesznek valamit. Próbálnak.Jó eséllyel marad szólóban és modolva sokaknak, akik el is akarnak érni valamit + ha folytatják a régi cuccokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest