Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tiborv #6417 üzenetére

Igen, kérdés most merre lépjek tovább, de nem akarok másik karaktert. Pala erős, de nem tetszik a hammer mint spell, amazon tetszik még, de sorc akkor is jobb sztem. Barbál whirlwind is tetszik, de sztem megunnám :B
    Szóval akkor PvP lesz belőle :D
    Meg kéne vennem a DF(25+)-et (3Ist) meg a Nightwinget(15)(3Ist) esetleg pár ColdSkillert(2-ért adnék1Istet).

Egyébként elég szívó, hogy pont a Occulust és a Shakot kéne cserélni, ezek önmagában adnak 80%MF-et, meg egy csomó életet-manát és igazából már kevésbé lenne fontos az MF mivel lassan minden cucc megvan...
    (Egy Crown of Ages-nek még örülnék azért).
    Viszont azt se látom h szörnyekből csakúgy potyognának a HR-ek. Eddig csak 1 Jah esett meg egy 1 Ist. Semmi más :F Párszor Pul :U

Kéne még leírást találnom PvP-hez miket érdemes beszerezni. Pár absorbos cucc tuti kéne. Mondjuk ha valaki felvesz 2 Raven-t, nem tudok mit ér ellene a cold spell :F Lehet nem sokat :U

Guillam biztos jó lenne, de mivel sem az Insight sem a Forti nem ad lifeleech-t, muszáj Andy-t használni. Kb semmi más nem jó.

Nekem elég fura ez a fórumos dolog. 1fg-ért meg tudsz venni 1Istet, egy Jah/Ber-t meg el tudsz adni 45fg-ért. Miközben megkapod 25Ist körül.
    Tuti lehetne sok zsetont csinálni vele.... de így is tudok eleget.
    Ami cuccokat meg már kinőttem és nem érnek legalább Ist/Mal-t elosztogatom freebe. :U

Új hozzászólás Aktív témák