Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, kérdés most merre lépjek tovább, de nem akarok másik karaktert. Pala erős, de nem tetszik a hammer mint spell, amazon tetszik még, de sorc akkor is jobb sztem. Barbál whirlwind is tetszik, de sztem megunnám
Szóval akkor PvP lesz belőle
Meg kéne vennem a DF(25+)-et (3Ist) meg a Nightwinget(15)(3Ist) esetleg pár ColdSkillert(2-ért adnék1Istet).Egyébként elég szívó, hogy pont a Occulust és a Shakot kéne cserélni, ezek önmagában adnak 80%MF-et, meg egy csomó életet-manát és igazából már kevésbé lenne fontos az MF mivel lassan minden cucc megvan...
(Egy Crown of Ages-nek még örülnék azért).
Viszont azt se látom h szörnyekből csakúgy potyognának a HR-ek. Eddig csak 1 Jah esett meg egy 1 Ist. Semmi másPárszor Pul
Kéne még leírást találnom PvP-hez miket érdemes beszerezni. Pár absorbos cucc tuti kéne. Mondjuk ha valaki felvesz 2 Raven-t, nem tudok mit ér ellene a cold spell
Lehet nem sokat
Guillam biztos jó lenne, de mivel sem az Insight sem a Forti nem ad lifeleech-t, muszáj Andy-t használni. Kb semmi más nem jó.
Nekem elég fura ez a fórumos dolog. 1fg-ért meg tudsz venni 1Istet, egy Jah/Ber-t meg el tudsz adni 45fg-ért. Miközben megkapod 25Ist körül.
Tuti lehetne sok zsetont csinálni vele.... de így is tudok eleget.
Ami cuccokat meg már kinőttem és nem érnek legalább Ist/Mal-t elosztogatom freebe.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest