Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
overseer #6036 üzenetére
No, segítek mert nemrég még én is csak lestem. Azt írja, hogy hiába van valakinél egy insigt (amiben ugye mana visszatöltés van) ha eleve kevés manája van. Mert castol/üt párat és már el is fogyott a mana. A visszatöltés pedig nem feltétlenül megy hipp-hopp. A BO az a Battle Orders ami egy barbár kiáltás. Életet manát és staminát ad. Van egy rúnarecept a Call to Arms (CtA) amivel mindenki számára elérhető lesz a BO. Nagyon ütős kis cucc. De szerintem a CtA a maga ..mal ist ohm rúnáival nem épp mindenapi cucc. Szóval azzal kell beérnie ami van. Én tudok neki adni egy insightot, amivel pár mana potionnal el tudna már lenni. Ez van szegény ember kézzel nőz. Abból kell gazdálkodni ami van.
mcsabee. Nem rossz az amit mondasz, csak nagyon elrugaszkodsz a lehetőségektől.
ehh, elkéstem..
-
wikings2
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest