- OLED TV topic
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Home/Nest
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Milyen TV-t vegyek?
- Több játékon engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
Nem a kétágas sorkkal van bajom, értelmesebb cuccokban lehet vele ölni, pusztán azt nehezményeztem, hogy ha te 7-8 órával reset után hellen vagy, se shako, se df, se mara, se skullder, se CG, se semmi, zéró cucc. Arra próbáltam rávilágítani, hogy még pure blizzerrel is telézgetni kell hell andy-nál ide-oda, mire levágom totál kezdő cuccokban, nem hogy egy kétágasnál, ahol eleve kevesebb a blizz dam például. A firewall meg eleve olyan skill, amibe bele kell állnia a mobnak, andy pl nem az a tipikus megállós szörnyike.
És szintén, ahogy fentebb is mondtam, jó cuccokkal erős, jobb is, mint egy pure blizz, ha csak mf-re kell, mert már 6k blizz dammal jól lehet ölni, az elég mf-re bárhol, ha egyedül vagy. De kipróbálom, kaptam item packot hero editorhoz, tesztelgetem kicsit a low cuccos két ágas sorkot, mert most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy egy tipikusan reset utáni állapotban mit érhetek el vele.
Egyébként, az "Egyedül a 28-as DF ami kirívó lehet" rész kissé megint sántít, a mara, a shako, a chance guard, a bk4, a spirit monarch sem tipikusan azok az itemek, amik egyből elérhetők. Például ugyanez a skillezés mennyire lenne hatásos, ha mondjuk 3 ptopazed sisak, 4 ptopazed armor (vagy valami random rare-k), spirit kard, mondjuk smoke armor, ancient pledge shield (act 5 q2 adja ugye a rúnákat hozzá), random rare kesztyű, öv, cipő, ringek, amu összeállításban tolnád - ahol ugye még az átlag 2 - 2.5k blizznél is kevesebb a sebzés, mert fire ágra is tenni kell.
De tényleg kipróbálom, és reportolok, hogy mire jutottam, úgy a legtisztább.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged