Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vole

aktív tag

válasz bolcsodal #4729 üzenetére

Valamit nemertesz. Nekem nem az a bajom hogy 10 eves a jatek, hanem az hogy a Blizzard direkt nem fejleszt olyan dolgokat amik javitanak a D2 elvezhetoseget. Az egyik ilyen a felbontas. Tul vagyunk a 12. patch -en, ami ugye egyfele upgrade, es meg mindog 800 X 600 a max felbontas, raadasul ha nagyobb felbontast hasznalok egy programmal, akkor letiltjak az accountomat. Kapjak be.

A masik a szerverek. Nehogymar egy 10 eves jateknak szaggatnia kelljen. Az adatmennyiseg nagyjabol ugyan annyi, mikozben az internet savszelessege sokszorosara fejlodott. 10 eve hany megabites neted volt? Ne mondjatok nekem hogy nem lehet a Diablot futtato szervereket fejleszteni, hogy lazan fusson a jatek minden minion meg jatekos ellenere!

Erdekes modon ugyan azon a gepen, ugyan azzal a nettel a Wow hibatlanul fut. Pedig aki jatszott mar vele, az tudja hogy nagysagrendekkel komolyabb felbontasa van es valoszinuleg az adatforgalom igenye is nagyobb.

Bar az is teny, hogy a D2 -t megvettem kb. 8 eve, es azota azt hasznalom, a Wow -ot meg szinten meg kellett venni, plussz a ket uj kiegeszitest, plussz havonta egy jatekkartyat ha jatszani is akarok. A hetterben nyilvanvaloan ez all, es a D2 -t mar direkt nem fejlesztik, hogy inkabb a Wow -al jatszon az ember es tejeljen.

Nyakamat tennem ra hogy a D3 ugyan olyan rendszeru lesz mint a Wow ( fizetes teren ).

Új hozzászólás Aktív témák