- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
savior #14958 üzenetére
Nem papir, mert gyakorlatilag alig kell neki 60-70 str kb? es minden mast lehet pumpalni vitalitybe. Gearje is lehet defenziv, mert a damage alap skillekel is eleg jo, es a plusz skillek nem adnak eszmeletlen plusz damaget, nem oszt nem szoroz.
Defenzivre meg ottvan a mind blast, plusz a movement speed bonusz miatt elfutsz / kikerulsz mindent.
En ezzel kezdem most a laddert, azan meglatom mihez lesz kedvem masodik karinak, amikor mar van ez az. Szerintem nagyon jo gearben mar nem annyira jo kari, egyszeruen alig gyorsul a gear arahoz kepest. Nekem kicsit olyan mint a lightning fury amazon. Szinte gear nelkul is tok jo damage, de nagyon jo gearben mar alig novekszik a damage a kozepes szinthez kepest.
A death sentryt is erdemes megtanulni jol hasznalni. Ha van lightning immun, akkor belehet vele futni egy hulla mele amit majd robbant a death sentry. Ha adott tavolsagnal meszebbre van rakva, akkor mar lightningot nem lo, de robbantani tud, igy meglehet vele sporolni hogy ne hasznalja a chargokat lightningra. Pl tipikusan magad mode rakod a death sentryt, es magad ele a lightning sentryt.
Plusz ugye okosan csak akkor robbant amikor van mob a hulla melett, tehat nem pazarolja a hullakat. -
shotika
őstag
válasz
savior #14958 üzenetére
A Fade skill elég nagy védelmet ad neki, ha problémás a dungeon, de én már azt se használom. Meg kell szokni vele a játékot, néha terelgetni az enemyket, hogy még nagyobbat durrantson a Death Sentry.
HP buffra én a Hearth of Oak rúnaszavas Oak Sage-t szoktam eltolni, de azt se mindig - attól függ hova megyek farmolni.Azt imádom nagyon ebben a kariban ( a gyorsaságán felül), hogy lényegében mindent tud irtani, bárhova lehet menni vele gyakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 50napot futott! MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest