Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
proci985
üzenetére
elvileg a fun rész úgyis hell-ig van vele, aztán meg áthúz wm2 örökre mindenen ingyen, szóval nem para
na de komolyan, max csinálok belőle jell-en hammer palát és kitámasztom a billentyűket, és akkor kész a diy bot, mehetek aludni. ez se volt komoly.a war cry barb amúgy hogy lenne már p8? nekem nem full singer van, csak war cry-ozó gf barb (+5 bo +4 war cry helm-ben), de csicsó nélkül még council is esélytelen vele 1 playerben.
a zöldsapka meg megy egyelőre stash-be:

így már látszik a szép hajam is:

mana, life úgyis minek, 10% dr helyett simán jó a +10% block amit ad a dex. az mf meg végre 0! sokat dolgoztam érte
már csak egy +6 str poison and bone skiller kellene, 3 ist-ért van eladó épp, sajna kiköltekeztem épp, ha valaki meg tud szánni 2 ist-el, most jól jönne, eskü megadom

csak +4 str-es skillerem van, de a shako +2-je pont hiányzik a dusk shroud 77 str req-jéhez mert eredetileg ahhoz lőttem be. amúgy tényleg fullos a kari, majd csinálok is egy kis shotot belőle ha kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na de komolyan, max csinálok belőle jell-en hammer palát és kitámasztom a billentyűket, és akkor kész a diy bot, mehetek aludni. ez se volt komoly.