-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
Vismajor01 #14408 üzenetére
Szia Vis,
Van egy D2jsp regem, még régről. Nézegettem is, hogy hogy tudnék tradelni ott, de sok dolog nem világos. Olvastam a d2jsp Trading Rules-t de nem lettem okosabb a felmerült kérdéseket illetően. Jelenleg a fent említett Tradeire oldalt használom, mert egyszerű a trade, (szóval csak abból tudok kiindulni, ezért sry).
- Mi történik, ha meghirdetek egy tárgyat, majd két napig nincs időm játszani, olyankor látszódik a hirdetésem és aki megvenné azt, az nem tudja, mert nem vagyok online?
- Ha épp játszok és van 10- 20 tárgy hirdetésem D2jsp-n, hogyan kapok róla értesítést, ha valaki meg akar venni valamit, vagy 5 - 10 percenként Alt+Tabolni kell, hogy benézzek jsp-re jött-e hozzászólás a hirdetési topikjaimba?
Bár tradeire-t használok, van egy alapvető problémám vele. A kereskedés jellemzően rúnákkal történik, így a vagyon azokban tárolódik. Jsp előnye, hogy ott fg-ban van a vagyon. Ami akkor jön jól, ha az eladásaid során felhalmozod, idővel (mivel itt is sokszor felmerül, hogy csökkennek az egyes dolog árai pl: Ber runa) olyan runát is meg tudsz esetlegesen venni, amire tradeire-n nincs lehetőséged, mivel a runáid az idő múlásával ugyan azok a runák maradnak...
Ehhez az egészhez hozzátartozik, hogy nekem nem esnek a high runák, Ber-t még csak nem is láttam még. 1 Lo, 1 Vex, talán 2 Gul. Ist csak kereskedésből van és ennyi. A játék egy része számomra ismeretlen (enigma, infinity..) mert bár igyekszem sokat farmolni egyszerűen nem esik Ber... roh@djon meg a játék -
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #14408 üzenetére
nyilván a traderie nem etalon, de én onnan tudok linkelni mert ott vagyok regelve, 411 trade-nél járok jelenleg. jsp-n meg te, várom a linkeket screenshotokat, tényleg érdekelne miért megy a tőzsdén a 15/30 és egy kvázi perf andy (144ed a többi mellett KRÉZI!).
leszólni azt tudsz dolgokat, már bizonyítottad párszor, most pls mutass is valamit.
én meg szó nélkül csinálom majd este a "Legfölöslegesebb rw"-t
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó 26 db Apple Watch óraszíj (45 mm-hez, kifogástalan állapotban)
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3211, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest