- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen széket vegyek?
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
zsirfecske #14386 üzenetére
enigma nem (csak) mobilitas miatt kell summon nekronak, hanem azert, mert szorny melle teleportalva az osszes summon azonnal egy ellenfelet kezd el utni.
fullos telemancer (enigmas summoner) eseten pl uniquekra eleve nem szabad latatlanban teleportalni, mert elobb group wipeol a fire enchanted, mielott van idod ranezni az affix listre es kifutni a radiuszbol. valahol mintha olvastam volna, hogy az FEt egyebkent vegre nerfeltek. ami jo, mert .10 alatt az akkor meg online only contentet leszamitva (offline voltam) negy ellensege volt a nekronak: az FE, Nilhatak (amit a Pindlerun miatt eleve kihagyott az ember offline), az Iron Maiden (ezt kiszedtek talan 1.12 korul) es egy nagy csapat very fast soul ha az ember rossz utemben mozgott.
resist szempontjabol macerasabb a helyzet, de gyakorlatilag infernon amig megvan a max lightning alapvetoen annyira nem lesz baj.
hasznaltam vipermagit is a nekron, eg es fold a kulonbseg miutan megszokod, hogy egyszeruen maskepp kell vele jatszani.
a grind factor viszont egyebkent tenyleg katasztrofa high end gearhez, mar 15 eve is az volt. barati korben nagyon sokan nagyon sokat toltuk. PTRen kb a fele csapat kiprobalta, aztan vegul nem vette meg senki
-
Vismajor01
addikt
válasz
zsirfecske #14386 üzenetére
Persze, mások vagyunk. Én nem a traderit használom hanem a jspt, és szolgáltatások értékesitésével tized annyi játékidő alatt jutottam el az enigmáig, szóval számomra nem is kérdés hogy nem verem el az 50% árat valamire amit nem a céleszköz csak az odáig vezető út szereplője.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Filmvilág
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A lány, aki átformálta az életem 2
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest