- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz
ProEvoFan #10515 üzenetére
Az a baj, hogy akárhogy is próbálkoznak a játékfejlesztők a különböző játékokban az úgynevezett "endgame" tartalamak kidolgozására, megavlósítására, a famolós játékokban ilyet szerintem elvi okokból nem tudnak csinálni. A CS-ben az az endgame, hogy rendszeresen egymásnak esik két csapat, és lövi egymást látástól mikulásig, ki a jobb, ügyesebb, kinek jobbak a reflexei, ki taktikázott jobban. Az így elért siker okoz a játékosoknak örömet.
De egy farmolós játékban, ahol az egész arról szól, hogy egy progress-t kell bejárni a karakternek (ezáltal a játékosnak), ott mi az endgame? A progress nem tud végtelen lenni, egyszerűen képtelenség. Így itt a progress elnyújtása az egyetlen jelenleg ismert és használatos eszköz a fejlesztők részéről. Itt a karaktereknek az okoz örömet, hogy végre esett egy ...gyémánt tevetrimmelő +20 stattal...
az meg a szerencsejátékokból tudott, hogy ha folyamatosan kicsit nagyobb a nyeremény, akkor kevésbé vonzó a játék, mint ha valami nagyot lehet nyerni (lásd lottó telitalálat, nem véletlen, hogy nem osztják szét az összes lóvét a kevesebb találatosak között) és ugyan ez a párhuzam él a D2 és a D3 között. D3-ban egyenletesebben jön a loot, kisebbek a nyereményérzet szintek, ezért kevésbé vonzó. Itt meg egy 1:9000 arányú item dropja azért megpörgeti az emberben az adrenalint.
A karakter kreálós honlapokon és videókban van egy rakás olyan karakter, ami fullos cuccban van, és az inventoryja tele van mindenből a top közeli cuccokkal. Szerintem az az a pont, ahol gyakorlatilag a játék biztosan értelmetlenné válik, mert mi az, amit azzal a karakterrel nem lehet megcsinálni, de ha esik a 12 charm közül az egyikből 1%-al jobb, akkor már meg lehet? A Játékbeli szörnyek RND tulajdonságai miatt ez már a mérési pontatlanság kategória. A karakter eljutott a csúcsra, kifarmolt mindent, végigjátszott minden pályát talán szó szerint ezerszer... Egy darabig még okozhat örömet az ilyen űbertápos karakterek gazdájának, hogy bemegy a félgagyi cuccosok közé, és mire azok elindulnának, addigra leradírozza az összes monsztert, és lehet mácsón feszíteni, abban a hitben, hogy a többiek álla most a billentyűzetek előtt a földet veri, de szerintem azt is hamar meg lehet unni... ilyenkor még csinálhat egy videót a karakterről, amiben elmagyarázza, hogy ez milyen erős, és hogy viszi az összes űbermobot (akiket egyébként már nem nagyon van miért megölni), mert a dobott loot tőlük már értelmetlen...Ilyenkor már csak egy opció marad: lehet törölni, és új játék után nézni...
Kivéve, ha ezekből a karakterekből botokat csinálnak, akik gyűjti a jó droppokat, és utána a gazdájuknak bevételt termlnek gyakorlatilag villanyszámla költségen. De ez már egy másik aspektusa a "játék" fogalmának.
-
tiborv
aktív tag
válasz
Azert a boltolas nem ordogtol valo, illetve kozosseget is tud epiteni. En pl. jspn sok embert megismertem magyarok kozul is es sorozesek, haversagok, baratsagok alakultak ki es ez mind a tradelesnek koszonhetoen illetve a magyar subforumnak hala. Illetve ha nem csak d2-zol akkor siman atviheto masik jatekba amit keresel, vagy onnan ide, illetve laddereken is ativel mivel ott a "penzed" megmarad es a kovetkezo ladderban el tudsz vele indulni.
Ha ingame minden elerheto lenne es nem lenne ilyen "rossz/szar" a droprate akkor sok ismeretseggel szegenyebb lennek en peldaul.
Nyilvan nem mervado de d3-at en konzolon jatszottam az elmult 3 evben minden seasonban huztam hcban 2-3 karaktert es ott a facebookcsoportban hiaba voltam tag kb 4-5 embernek tudtam annyiban segiteni hogy 70ig elhuztam oket aztan 1x nem irt ram senki, ott abszolut nem alakult ki normalis kozosseg. Persze nem lehet teljesen osszehasonlitani mert konzolon amugy is kevesebben jatszanak de nem nyujtotta ugyanazt az elmenyt. De ez csak en vagyok, masnak lehet tok pozitiv a tapasztalata.Meg amugy is, en midnig jobban szerettem az ilyen szenvedos mfelest, valahogy sokkal jobban ertelkelek mindent ami igy esik.
Mas:
Amugy annak aki esetleg raunt mar, ajanlom a classic kiprobalasat rohadt jo elmenyt tud adni hogy nincsenek runaszavak, charmok, se exeptional se elite uniqok settek stb. Fel tudja dobni a jatekelmenyt. -
wm2
őstag
válasz
Palával szinte mindig Sorc/Ama cuccokat craftolok. Ezeket nem dobom ki. Egy 2 all skill 20 fcr str @res amuért a Sorctól kapsz egy Pala 40 life grand charmot (csak egy példa, mert a 40L is ritka, mint a fehér holló, nemhogy egy jó amulet). Ennek a játéknak pont az a lényege, hogy csapatmunka. Ill. hogy nem mindenki szereti a Sorc vagy Pala karaktert. Én ki nem állhatom az unalmas castereket. Azt, hogy mit dob meg valaki vagy szereti, vagy nem. És ott van még, hogy 150-200 ed uppolt vagy sem, ethereal vagy sem, stb. Pont ezek teszik értékessé a játékot és vele a karaktered. Egy Smiternek legyen egy jó Grief/Zaka/Crafted blood gloves kombója. Egy Amazonnak eth up Titans stb. Én tizeniksz éve nem tudom pont emiatt letenni. Mások meg egy hét után megunják. Ha van egy jó csapat mögötted, a kareketerd gyorsan épül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged