Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
"Tudom, hogy ez alapkérdés, a választ mégse tudom:
Az immunok hogyan működnek? Nyilván ha 33%os immunitása van, akkor a sebzésből annyi lejön, tehát 100%os immunitásnál meg se tudom sebezni. (nyilván azzal a fajta mágiával, ami ellen immúnis).
Ha nekem van valamim, ami leveszi, akkor nyilván ez a százalék csökken. Ilyen az infynek két tulajdonsága is ugyebár."Eddig helyes, de nincs olyan, hogy 33%-os immunitás, azt ellenállásnak hívják ^^.
"Alapból (hellen) minden monsternek van egy ellenállása, ha emellé oda van írva, hogy ő Light Immun pl, akkor ez mit jelent? Teljesen immúnis, ergó végtelen százalék (tehát nem hat rá semmilyen immunitás csökkentő, akkor viszont infyvel más szörnyeket se tudok legyőzni, akik Light Immunok), vagy csak az immunitása nagyobb pl 100%kal, tehát meg tudom sebezni, ha eléggé leveszem az ellenállását?"
Ez is helyes nagyjából, de nincs végtelen immunitás, vannak szörnyek, amelyiknél törhető (azt hiszem 120%-ig), vannak, amelyiknél nem (ezeknek annyi % ellenállása van, amit sosem törsz meg). Pontosan nem tudom a receptet, de nem 100%-osan úgy működik, ahogy le van írva, tehát egy -40%-os infy nem 40%-ot vesz le, hanem asszem csak 13%-ot, de nem tudom pontosan, hogy számítódik.
MF-ből sok szintet nem tudsz összeszedni, ha botolsz, akkor az exp mindegy, mert van chicken, ha nem botolsz, akkor annyi mf runt úgysem tudsz letolni, hogy értelmes szinted legyen. A leírtakon kívül mehet travi, mephi, andariel természetesen, eld, shenk, pindle, ezek mind megérik az időt, főleg travi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő