Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyeptégla

csendes tag

válasz gdevil #104792 üzenetére

Csak az egyik korábbi játékukat ismerem, vikings wolves of midgard, az meg is van steamen. A játék azért bukott el mert kb játszhatatlan volt a megjelenéskor és a javítások lassan haladtak és még ma sem lett állítólag 100%-ra kijavítva. Valamint a marketingel ellentétben nagyon nem tartozik a hack and slash diablo féle arpg műfajba.
    Én egy elég nagy leárazásban szereztem be, kb 5eur volt. Annyit bőven megért és nagyon hibával már nem találkoztam. A játékban kb 0 rng van. A missionök, pályák, szörnyek és azok elhelyezkedése semmit sem változik. Nincs item farm. Arra megy ki az egész hogy amint eljutsz egy bizonyos pontra a sztoriban lecraftolod a magas szintű def/att pontokkal rendelkező felszerelést és ennyi. Nincs nagy mélysége. A játékmenet az meg kb kimerül abban hogy tunkolni kell a szörnyekbe a nyílvesszőt vagy csapkodni kardal, meg közben space-l elgurulsz amikor csak lehetséges. Kb egy felülnézetes dark souls a roll to win taktikájával. Az ng+, meg úgy van megoldva, hogy elveszted az összes tárgyad!!!! és csupasz karakterrel, de a meglévő pontjaiddal legyártod az új nehézségi szint legelső bőrszandálját, ami sokkal jobb mint az előző szint legbrutálisabb lava crafted ultimate heavy vértje. és kezdődik a tunkolás elölről, ugyanazokon a pályákon ugyanazokkal a szörnyekkel csak éppen már 5x több hp-val, de 5x több sebzéssel. Szóval a játék mélysége egy 2 hete kiszáradt pocsolyára emlékeztet...

és ezek akik nemcsak az arpg műfajjal nincsenek tisztában, de még egy értelmes játék mechanikát összarakni is képtelenek, na ők rakták össze ezt az újat. A vikings poén meg szórakoztató 1x szerintem. A női karakter mellbősége kifejezetten tetszetős, a személyisége már kevésbé.
    Ez a shadows féle egymenés is biztos élmény lehet 1x, ha le lesz olcsózva -75%-ba minimum.
    Ha arpg-re éhezel, akkor tényleg poe, grim dawn, diablo meg ha fel tudod lőni és bírod a gyengébb grafikát akkor TQ vagy sacred is szóba jöhet. De ezekkel a fejlesztőkkel óvatosan, nehogy csalódás legyen a vége. 40 eurót semmiképpen sem ér. Ez ilyen 30 eurós árkategória újonnan, szerintem.

[ Szerkesztve ]

• reelc

veterán

Annyiért rablás. :)
    Majd talán pár $-os bundliban pár év múlva jó lesz.
    Épp ma írtam le, mit gondolok róla.
    A Vikings - Wolves of Midgard készítői új játéka, ami PC-n jó nagyot bukott főleg a sok hiba miatt.
    Ez tavaly márciusban jött ki, és jó ideje 5,99€-re akciózzák 29,99€-ról de amilyen vacak értékelései vannak Steamen még ez az akciós ár is sok lehet érte.

Korábban leírtam, hogy szerintem a Diablo 3, PoE, Grim Dawn és esetleg a TQ: AE mellett nincs más ebben a műfajban, ami mondjuk többet érhet egy sztori végigvitelénél. Illetve még frissítik is.
    Szerintem ez még fennáll, de ha tud valaki valamit, ne fogja vissza magát. :)
    A Wolcen majd jövőhónapban bétázik, ha minden igaz.

[ Szerkesztve ]

• KubanitoS

veterán

Nem hogy nem kevés, hanem rohadt drága. A játékot amúgy nem ismerem, de ez az árszabás meg a Kalypso games is eléggé riasztó számomra.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák