Hirdetés
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz haller26 #89544 üzenetére
HUD-t is ,sztem az sem fair a többi "TISZTÁVAL" szemben.Én továbbra sem fogok használni semmilyen Mod-t és egyéb carságot,és nem is ítélkezem senki felett.
SZerintem meg nyugodtan ki lehet mondani, a HUD-os is ugyanolyan retkes csalo mint a botter. Pont.
(#89546) SQX_Barto v
Kerdes: mit csinaltak a HT WD-vel, hogy lenyomta a LoN WD-t?
LoN WD-re meg erdemes volt elszornom 8miliard materialt, amikor most lezuzza (PTRen eddig) a HT set...Talan az a gond, hogy LON dart-al kevesen jatszanak, Meg hamarabb osszedobsz egy HT-t mint egy utos LON-t. Azonos parapont mellett nem latom erosebbnek a Helltoot-ot, foleg, hogy a Depth Diggers meg a SS gem multiplicative bonuszt fog adni
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
SQX_Barto
addikt
válasz haller26 #89544 üzenetére
Ahogy most raneztem a PTR Leaderboardra, maradt tok ugyanaz, csak a DMO wizard helyett FB wizard van.
Megy egy lightos visszaeses, simaban 110 felett jartak mar most 108-on vannak, bar gondolom a keves PTR-ezo (meg a banhullam) miatt is lehet.
Support monk helyett lattam support DH-t is nehol. De eddig tok ugyanannak tunik a felallas, wizard meg 3 support.
3 playernel lattam 3 LoN crusit is 86-tal vezetni.Kerdes: mit csinaltak a HT WD-vel, hogy lenyomta a LoN WD-t?
Nonseason LB:
Solo Crusader 100 Invokerrel
Solo Barbar : 95 Raekor + Immortal (eddig nem 5 Immo +3 Raekor volt? Most forditva van)
Solo DH: 93 LoN
Solo Monk: 87 Uliana monk, de alatta mar Inna van
Solo WD: 95 Helltooth
Solo Wizard: 93 Firebird + Chantodo2P - 96 Fb Wiz+Support Monk
3P - 86 3xLoN crusader
4P - 108 FB Wiz+3 support (barb dh wd)s6 LB:
Barb - 74
Crus - 90
DH - 81
Monk- 77
WD - 82
Wiz - 862P - 87
3P - 86
4P - 95Kicsit mostoha a monk helyzete (mar megint) ugy nezem.
LoN WD-re meg erdemes volt elszornom 8miliard materialt, amikor most lezuzza (PTRen eddig) a HT set...
Bar a kiegeszito legek ancik, csak a HT setet kell majd kifarmolnom hozza...[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest