-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok,az mennyire normalis dolog, hogy kabe 50 (also hangon) 90-110 kozotti Gr-bol 1 darab primal sem esik? cuccaim kozul is csak a chest primal a dobbi ancient. Meg volt meg egy olyan ijam mint amit a kollega linkelt plusz meg egy valami, de azokat betortem, hogy legalabb az altarbol meglegyen valamelyik. Para 1100 folott vagyok picivel. Szerintem engem nem szeret a jatek.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
A years of war conquest kuldinel, melyik setekrol van szo?
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, mikor indul az uj szezon? Ptr-en most lesz majd azt vagom, de elesben mikor jon?
-
Pedro78
senior tag
válasz Roland861010 #83748 üzenetére
Detto ez van nalam is, el is untam picit.Egy db wastes sem esett meg anciban. Ellenben Raekor es Immo set mar megvan majdnem fullban, szal mondhatjatok, hogy Sárpac kollega osszeeskuves elmeleteket gyart, de lehet van igazsag abban amit ir.
A kardokbol legalabb az egyik anci, azt is kaptam ofc.
[ Szerkesztve ]
-
Pedro78
senior tag
Kis finomhangolast kernek, szoloban megyek javareszt. barb. Tudom unity kene, de egyenlore egy esett csak. Wastes szetbol meg nincs egy sem ami normalis szinte, talan a cipo de meg az sem anci. Lyukaszto eddig egy db esett, szal azt az anci fegyora ra is dobtam gyorsan. Ugyhogy kb az meg a hf amuletem ami talan ok.
-
Pedro78
senior tag
keresd a hibat
[ Szerkesztve ]
-
Pedro78
senior tag
válasz Ultimatecc #83104 üzenetére
Eddig nem irtam, de nalam is van ez a random akadas, majd felgyorsulas...erre van valami orvossag? pach ota jott elo kb.
-
Pedro78
senior tag
válasz Thrawn #80045 üzenetére
En is ezt mondtam ranezesre is meg videok alapjan is, sot nekem van ~2000 oram lolban, ami teljesen mas es megsem. Szal probat meger, meg ha csak egy d3-as cucc miatt is csinalod, raadasul eleinte gyorsan lepsz szintet, szal hamar letudhato.
-
Pedro78
senior tag
-
Pedro78
senior tag
válasz Gorneck #76973 üzenetére
Napi max 2 oram van jatszani,szal nem azt mondom,hogy...de pl én furnace-t ,hydras botot,gundo gear-t meg nem lootoltam,soj is csak 1db van.Szal valszeg valahol ott csucsulok én is ahol te,ebben a blizz kalapban.
-
Pedro78
senior tag
-
Pedro78
senior tag
Amelyik set kell, azt hord az adott karakteren, plusz meg egy rohogve elfer a tatyojaban is, max 6 slotot foglal le. En is gyujtogeto vagyok, de rajottem, hogy tok folosleges...ami nem anci azt altalaban lehet is kukazni, max a legjobbat megtartani a karakteren amelyiknek valo.
Nalam is van egy lap a koveknek meg kraftanyagnak, kulcsok ezaz...tobbit meg telegyujtogettem, de nem volt erdemes...
-
Pedro78
senior tag
válasz johndeegwed #75496 üzenetére
Tescoban volt 3k-ert/db...egy kieget tudtam venni cimbinek mert tobb nem volt mar. Ennel olcsobb eletben nem lesz sztem.
-
Pedro78
senior tag
válasz Rayner #75439 üzenetére
A jatek az kerem 3 gyerek mellett is kivitelezheto (2db 2eves es 1db 8hetes), persze nalam is a napi rafordithato 4-5 ora, leredukalodott 1.5-2 orara, persze ha nem epp akkor akar azasszony kisruhakat rendelni a neten...mert ugye maskor nem erunk ra.
-
Pedro78
senior tag
PH-s kollegaval jatszottam tegnap este, en csak monkkal jatszom a szezont, o negyedik karakterkent huzott egy monkot. Ennek az egy oras csupasztoku monknak masfel ora mulva esett egy torch es egy soj, en meg csak a hiradoban lattam, hogy van ilyen targy.
-
Pedro78
senior tag
válasz killerjohn #74324 üzenetére
Ok, de ez most akkor mi? Fullba tank vagy? sry nem olvastam vissza, lehet mar irtad.
-
Pedro78
senior tag
Solo T6 rift valaki?
-
Pedro78
senior tag
Hellfire ringhez hol erdemes alapanyagot farmolni? Hol nagy a valoszinusege hogy eshet?
-
Pedro78
senior tag
-
Pedro78
senior tag
válasz Sirandrish #53957 üzenetére
Ez esett az utolso horadric cache-bol, kiprobalni meg nem tudtam. 448k hp-m van, akkor ennek a masodpercenkenti sebzese 448.000*875% azaz 3.920.000/sec ?
-
Pedro78
senior tag
Reggelt. Na most akkor ez a gatyo regeneral vagy nem regeneral?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Letiltás - hogy is van ez?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...