- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
Aktív témák
-
instant_h2o
csendes tag
Személy szerint nem tudom elképzelni,hogy a Dio2-nél gyengébb grafikájú legyen a gém. Ebben az esetben viszont elég is lesz. Ha megint "csak" Diabloékat kell megölnöm. Hááát...bassza kánya! A második részben sem zavart, mert mellette a népirtás, a szerkó keresés, a statok, és a skillek elosztása eléggé lekötötte a figyelmemet.
Egyéb iránt a kiegészítők mindig illettek a sztorikba, Jól eltaláltak voltak, sőt- tovább növelték a játékélményt. Nekem a starcraft is tetszett/ tetszik, pedig annak se mai gyerek a grafkója.
Én személy szerint várom a játékot. Kíváncsi vagyok rá. Remélem, tudnak még hozzátenni a játékélményhez, de ha csak egy feltupírozott-átdolgozott dio2-t kapok, akkor sem fogok megsértődni.
Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Honor 400 Pro - gép a képben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged