- Projektor topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Amazon Kindle
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Állvány topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
proci985 #17080 üzenetére
nekem a kedvencem a frozen orb+syn-re kiélezett sorci volt, maradékot meg osztottam, hogy static field-re, egyebekre is jusson 1-1 pont, de igazából a chain lightning-ot próbáltam erősíteni... azért a "gömböc" is tépett rendesen bossokból
amából nekem a multiple shot+pierce+mana/life steal volt a kedvencem, mindenféle vegyes sebzéssel megtámogatva (sokan hülyének is néztek miatta, de működött
bocipályán borította a teheneket rendesen)
-
Ilsyde
őstag
válasz
proci985 #17080 üzenetére
Nem ujdonsag ez, minden kereskedo abbol el hogy megvesz valamit olcson aztan rarakja a hasznot es tovabbadja. Vilag legjobb munkaja, semmit nem kell csinalni hozza es dol a penz.
Ebayen nezegetem en is, dupla aron mennek a CE-k (140 font 70 helyett). Magyaran aki elorendelt ket CE-t annak ingyen van a jatek
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged