Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Grr, eltüntettem amit írtam...
No, szerintem egyszerűen a taktikával van gond, mert a magunkfajta távolságilag harcolók nem engedhetik meg, hogy közel jusson az ellen, mert az nehezebb pályákon simán kampót jelent.
Én ha egyedül megyek nehéz terepen, szinte kockánként osonok előre, mihelyst meglátok egy ellent, a távolból leszedem, ha meg sokan jönnek, menekülök kicsit visszafelé. Ebben az esetben nem szégyen a futás, hanem segít elkerülni a hosszas kövön való pihenést, ami nem tesz jót a szervezetnek és a páncélt is rozsdásítja.
Te olyan harcos módra odarontasz sokszor az ellenhez, aztán persze hogy leszednek, hiszen nem erre van kitalálva a karakter. Most nehéz az elején, de egyre könnyebb lesz, és már most is nagyon jól tud jönni egy-egy tűzfal az ellenállóbb ellenek ellen. 
A füledért meg bocsi, igazán szégyellem magam...
Garantálni nem tudom, hogy nem fordul elő többet, de igyekszem.
Vigyáznom kell, meg neked is, hogy ne haveron keresztül lőjük a gonoszokat, mert akkor sokszor sebezzük őt is. Pl. ha Pharao áll az ajtóban és küzd, mi mellé állva és átlósan lőve tudunk segíteni, különben fülgyűjtés lehet belőle. Engem is volt, hogy megszórtál már némi tűzzel, meg hát ugye én is meglőttelek kicsit véletlenül. Szóval nem egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook AIR 7.2 13"3 - I5 5350U 1.8GHZ WCAM 8Gb - 256Gb
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- Macbook Pro 13" A2159 2019 i5 8GB 256GB Silver (94 ciklus gyári akku)
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16GB 512GB Astro (98 ciklus gyári akku)
- Hp Elite X2 1012 G1 12" FHD CORE(TM) M 5-6Y57 1.1GHz - 2Db
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Te olyan harcos módra odarontasz sokszor az ellenhez, aztán persze hogy leszednek, hiszen nem erre van kitalálva a karakter. Most nehéz az elején, de egyre könnyebb lesz, és már most is nagyon jól tud jönni egy-egy tűzfal az ellenállóbb ellenek ellen. 
Garantálni nem tudom, hogy nem fordul elő többet, de igyekszem.
Vigyáznom kell, meg neked is, hogy ne haveron keresztül lőjük a gonoszokat, mert akkor sokszor sebezzük őt is. Pl. ha Pharao áll az ajtóban és küzd, mi mellé állva és átlósan lőve tudunk segíteni, különben fülgyűjtés lehet belőle. Engem is volt, hogy megszórtál már némi tűzzel, meg hát ugye én is meglőttelek kicsit véletlenül. Szóval nem egyszerű...