Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ariadne

őstag

válasz supesz #127 üzenetére

Grr, eltüntettem amit írtam...

No, szerintem egyszerűen a taktikával van gond, mert a magunkfajta távolságilag harcolók nem engedhetik meg, hogy közel jusson az ellen, mert az nehezebb pályákon simán kampót jelent.

Én ha egyedül megyek nehéz terepen, szinte kockánként osonok előre, mihelyst meglátok egy ellent, a távolból leszedem, ha meg sokan jönnek, menekülök kicsit visszafelé. Ebben az esetben nem szégyen a futás, hanem segít elkerülni a hosszas kövön való pihenést, ami nem tesz jót a szervezetnek és a páncélt is rozsdásítja. :DDD Te olyan harcos módra odarontasz sokszor az ellenhez, aztán persze hogy leszednek, hiszen nem erre van kitalálva a karakter. Most nehéz az elején, de egyre könnyebb lesz, és már most is nagyon jól tud jönni egy-egy tűzfal az ellenállóbb ellenek ellen. :D

A füledért meg bocsi, igazán szégyellem magam... :B Garantálni nem tudom, hogy nem fordul elő többet, de igyekszem. :U Vigyáznom kell, meg neked is, hogy ne haveron keresztül lőjük a gonoszokat, mert akkor sokszor sebezzük őt is. Pl. ha Pharao áll az ajtóban és küzd, mi mellé állva és átlósan lőve tudunk segíteni, különben fülgyűjtés lehet belőle. Engem is volt, hogy megszórtál már némi tűzzel, meg hát ugye én is meglőttelek kicsit véletlenül. Szóval nem egyszerű...

Új hozzászólás Aktív témák