Hirdetés
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Kicsit még béna vagyok a varázslóval. Nincs HP-m. Soxor okoz ez gondot. Egy-két legényesebb ütés és már készen vagyok. A varázslót azért vállaltam el, mert amúgy szimpi a karakter, de szerintem kell egyfajta beállítotság a varázslóhoz. Meg tapasztalat. No nem bánom csak magyarázom a bizit. /*10 ressurect valljuk be elég száni*/ Próbálok majd óvatosabb lenni, csak mindíg azt gondolom, hogy nélkülem elhalnátok (sicc!) persze ez általában fordítva vam

Egy füllel is jól vagyok köszönöm. Azé' reméljük nem lesz trend. Főleg, hogy engem a legkönnyebb így szabotálni, mer soincs HP-m
Na akkor ma folytatjuk. Továbbra is te diktálod a taktikát én elfoglalom magam a ''gyúrással''!
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- AMD FX
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest