Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Te jó ég mikor írtam ide el is felejtettem...
A jó meloból nem lett semmi, keresek tovább, konkrétana faxkivanmár vele....
Pénteken voltunk rise.fm bulin fain volt,nagyon rég voltam ilyne hányásközeli helyzetbe full halus voltam....
kisebb vitáktól eltekintve megvagyoka csajommala régivel...de már nemmerek ilyet leírni
...volt múlthéten egy elég kemény komoly beszélgetésünk azóta tán jobb a helyzetautóra semmi pénzem, pedig kéne pár dolog pl:műszakira...remélem megváltozik mert itt jóidő szívesne gurulgatnék..csak ugye piásan nem lehet..
egész okés ez a net rájöttm nem érdemes lehuzni mert a winxp nem szereti ha usb fel el huzgálók valamit naponta többször rajta van azóta okésabb de szakadozik..mind1 1 évet ki kell huzni.
teloprojekt berekesztve semmir eninc spénzem pláne nem erre.meg amugyis leuzuni buliba vidéken pecánál..minek jobb.jó ez.majd sor kerül rá valamikor.szokásos duma sajnos.no money miatt.

ma handup buli de jó ideje volt már hiányzott lassan nyílnak az új helyek lányok is lengébben öltözködnek
...csak pénz kéne mert indula szezon ugye.55km.t bicajoztunk hétvégén elég volt, sok is talán.kéne külsőcsere rá.elsők közt lesz,mert küllők közül is xar pár.
megvolt első peca prérin múlt hétvégén 3 potya volt olyna jó 3-4es volt mind.elsőre azt mondom okés.nem volt smemi bénázás szerencsére.1 gubanc

gyúrás jól megy csak elfogyott a koksz remélem nem esek vissza.valamit csak veszek olcsóbbat.majd ha lesz akkor jöna pump miegymás

anyámékkal nem ebszéltem találkoztam 3 hete jobb is.nem hiányoznak.nyavalygásúk, miegymás.
na szal buli....van..szóval ok everybody lie down the floor and keep calm..rococo.....

Kellemes húsvétot sok pénzt és locsolót

Aktív témák
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...volt múlthéten egy elég kemény komoly beszélgetésünk azóta tán jobb a helyzet
...csak pénz kéne mert indula szezon ugye.