Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Na eza hétvége is eltelt semmi buliba nem voltma enm is ittam..Zsuzskával voltam..nekem ő számíta legtöbbet.
Tök jól elvoltunk...voltak fini ízek a kerti tűz után...voltunk peccantani..hát szegényt pont xarkor vittme el smemi kapás nem volt meg fogás se..mind1 ajo levegő a nyugodtság táj neki is kikapcsolódást jelentett....nem baj majd máskor
Stégeük is lassna kész lesz besegítettem én is.
Rohanás az egész hetem fax ki van dehát ez van..6ko még stégfestés..8kor már ittho vacsizva fürödve szállítót nézve
Fáradtvok nem soká alszok is inkább...
180km autozás tanulsága hogy egyesek direkt szándékosna tartanak fle hogy bosszantsanak szörnyű hogy iylne országban élünk...beláttam miért jár aki megteheti x5tel meg haosnlókkal...mert ha valami gebax vana gallytöővel..átad egy határozott hátsó lökéssel pár lóerőt a nem megfelelően közlekedőneka méneshalomból...teljesne érthető aki megteheti tegye...nekem is csak 2.0ás lehet a következő autó vagy fölötte..ebbe az országba kell.
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ubuntu Linux
- iPhone topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest