- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
válasz
Badsheep #9127 üzenetére
Egy menet alatt kell elérni a 100k-t. Általában csak legend szint vagy felette lehetséges, kivétel ez alól néhány strike, mint például a Devils Lair. Legend felett már csak premade fireteam játszik. Akövetkező szont ha jól emlékszem 150k, az viszont csak masteren vagy grandmasteren jön ki.
-
Physicist03
senior tag
válasz
Badsheep #9100 üzenetére
Több ok miatt is töltődhetnek gyorsan az képességek. Esetleg dobj be egy képet, hogy miket használsz. Olyan is van, hogy strikeban modifier, hogy sokkal gyorsabban tölt vissza a gránát, stasisnál van olyan fragment, ha jeget törsz akkor gyorsabban tölt a gránát, középső void titannál minél több detonátor robban annál több energyt kapsz vissza, demolitionist perk fegyvereket, stb, stb, rengeteg minden miatt lehet.
-
Acélfarkas
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Badsheep #9084 üzenetére
En hasznalom, fegyver sebzest novelem vele ha light bogyokat veszek fel. Mivel Ikelos SMG masterworkolt (tobbnyire ezt hasznalom, de a tobbi is ki van masterworkolve), igy folyamatosan van plusz sebzesem. Most mar csak azt kellene kideritenem hogy a stasis dmg buff-al stackelodik-e, mert az is be van allitva .
-
Docci
senior tag
-
Docci
senior tag
válasz
Badsheep #9064 üzenetére
Nem kell semmit elengedni ,mert nem olyan bonyolult a dolog. A towerben vannak emberek (te is legyél ott) és a Roster menüben bal oldalon listázza őket. Jobb gomb emberen és ott azon belül Inspect player menü. Ilyenkor látod a karakterét és ruháit amit hord és nézzél meg pár titánt hogy miket viselnek/párosítanak és próbáld ki. Ennyi. Most már nem nézegetem ,mert képben vagyok, de anno én így csináltam.
-
Docci
senior tag
válasz
Badsheep #9057 üzenetére
Szia!
Nekem már 3 éve (Forsaken) Titán a fő karakterem.
Adnék pár tippet.
Ha közelharc* akkor titán striker (arc) alsó ág vagy titán sentinel (void) felső ág kell neked.
Én innen az arc alsó agát ajánlom solo pve-re, ha meg csapatban akkor sentinel.Nos a striker alsó ág nagyon baba én imádom. Több exotic ruha meg fegyo jó páros vele, de szerintem a legjobb a következő 2 exotic:
[link] AN INSURMOUNTABLE SKULLFORT + kézzel ütni + lőni bármivel
[link] ACTIUM WAR RIG + ütés + [link] MONTE CARLOSok jó build van, de ezek nagyon passzolnak egymáshoz.
Direkt olyan buildet írtam, ami az ingyenes tartalom része.* Stasis is erős közelharcban egyébként.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Badsheep #9042 üzenetére
A küldetés amit játszani próbálsz, azt Prophecy-nek hívják, egy dungeon, a játék egyik legnehezebb missziója, azok számára ajánlott, akik már magasabb szinten tolják a cuccot. (Raidnél könnyebb, de sima strike-oknál azért nehezebb cucc)
Amit kérdezel motyókat, azokat mote-nak hívják. A feketét úgy kapod meg, ha az árnyékból ölöd meg a sárga életcsíkkal rendelkező ellenfelet, a fehéret úgy, ha fényből (Kvázi nem szabad árnyékban lenned)
Ha összeszedted az adott darabszámú mote-ot, akkor oda kell vinni a kis platformra amit a videóban is látsz és meg kell nyomnod a "strong attack" gombot (nem tudom milyen platformon játszol ) majd ugyanezt a másik színű mote-ot összegyűjtve kell csinálnod.
Nem tudom hányas színtű vagy, de egyedül nem ajánlott kezdőknek megcsinálni ezt a küldit, keress két társat hozzá, olyanokat akik utánanéznek, hogy mit hogyan kell csinálni (Mert ezek nem sima végigrohanós questek), így tudnak segíteni. (plusz komolyabb fegyverek is ajánlottak hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Viccrovat
- Stellar Blade
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen joysticket vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest