Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Nézd, különbözőek vagyunk, nekem pl. egyáltalán nem jött be a Borderlands, pedig többször is próbálkoztam vele. Alapból nem tetszett a játék rajzolt grafikai stílusa, de azért leárazva megvettem a 2. részt ettől függetlenül is, de a környezet és a sztori is elég bugyuta volt. Hiányzott belőle sokminden, egyedül a fegyverek voltak változatosak...
Egyébként pont ráhibáztál mert a Skyrim sem jött be annyira mint gondoltam volna...viszont a Diablo 2-vel félelmetesen sokat játszottunk anno. Mondjuk az ESO tetszett (csak az nem tetszik, hogy a következő kieget egy teljes árú játékként adják)Ettől függetlenül persze lehet pofára esés lesz a Destiny 2 de még mindig fenntartom az állításom, hogy ilyen játék, fps+rpg+mmo nem született pc-re, hogy a játék maga milyen lesz azt meg majd meglátjuk. Annak idején talán a Hellgate:London állt legközelebb ehhez a műfajhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Futás, futópályák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Lexus, Toyota topik
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Elite: Dangerous
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest