- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
Drótszamár #1109 üzenetére
Ugy van, hogy van egy menűm és abban van egy menűpont és ha oda katintok akkor kéne előjönnie a form 2 nek.És a 3 szám összeadása pedig 3 külömböző editbe történik, az eredmény kiadása pedig egy negyedik editbe és egy gomb megnyomására irja ki a három szám összegét
-
Jégkokó
veterán
Egy nagyon egyszerű kérdésem lenne.Hogyan is tudom előhívni a form 2 t, mármint a unit 1 be hova kell beirnom, hogy show.form 2?Meg hogy 3 számnak mi a legegyszerűbb összeadási módja, mármint, hogy ne kejlen 3 külömböző változót készítenem
-
Jégkokó
veterán
válasz
Tele von Zsinór #1102 üzenetére
Köszi a segítséget, ezzel igy tényleg egyszerűbb volt megoldani, mint hogy bevezetek a meg b változókat
-
Jégkokó
veterán
válasz
Tele von Zsinór #1102 üzenetére
var
a,b:real;
begin
a:=StrToFloat(Edit1.Text);
b:=StrToFloat(Edit2.Text);
Edit2.Text := FloatToStr(StrToFloat(Edit1.Text) / 8);
Ezt igy be irtam és a program el kezdett futni és amint megnyomtam a számol gombot, akkor azután rögtön kidobott egy hibaüzenetet -
Jégkokó
veterán
válasz
Tele von Zsinór #1100 üzenetére
Na szóval azt akarom, hogy megadok egy számot az első editbe és megnyomom a számol gombot, és akkor meg fogja és elossza 8 al.De nem akar menni, pedig eddig ha a meg c t szoroztam akkor ment de itt nem akar menni mert itt számok vannak sajna és ezt nem értem benne
-
Jégkokó
veterán
Nehogy már senki se tudja a problémámra a megoldást.Ezt nem hiszem el
-
Jégkokó
veterán
Engem az érdekelne, hogy hogy tudom azt megoldani, hogy az Edit 1 ben szereplő számot el tudjam osztani 8 al és ezt a edit 2 be szeretném ki irtatni
-
Jégkokó
veterán
-
Jégkokó
veterán
Nem tud senki se , olyan programokat amikből meg tudnám érteni ennek az egésznek a lényegét?Nekem olyan kéne, hogy van a feladat és részletesen el van magyarázva, hogy mi kell csinálni meg ilyenek
-
Jégkokó
veterán
Nekem most nagyon sűrgősen kéne segítség a delphiben.Nem tudja valaki, hogy honnan tudnám eltölteni,nekem jó a trial verzió is mert nem akariok vele komolyan foglalkozni.Ha valakinek lennének documentumai ilyen alap dolgokról és ezek megoldásával akkor annak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest