Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    üdv mindenki.

    a problémám a következő:
    van egy progi ami egy navigate ablakbam megnyit weboldalakat amiket akarok.
    gombnyomásra az oldalon található képeket lementi a program mappájába.
    eddig nincs is probléma.
    (.... for k := 0 to WebBrowser1.OleObject.Document.Images.Length - 1 do ....)

    namost találkoztam olyannal, hogy a weboldalba az IMG tag után az src-nél nem konkrétan a képfájl hivatkozása van, hanem később javascripttel dobják be oda a képet. erre sajna nem megy a programom, és nem tudok továbblépni...

    ismerem az kép IMG tagjének az ID-jét, és a forrásból kibogozható a javascript is. ami gyakorlatilag egy php oldal egy paraméterrel (gondolom valami olyan kódrészlet ami random dobja be a képeket, és kimenetként a php a képet adja)

    tehát a végén elvileg <IMG id='pic' src='kep.php?kepid=123456789'> lesz, ha lefutnak a javascriptek.

    de a forrásban ez ugye nem így van. mert valami 1×1 px-es gif van ott amit később íratnak felül a javascriptes betöltéssel. (a gifet lehúzza a jelenlegi progim) a kérdésem az hogy a teljes betöltődés után tudok e delphiből valahogyan javascripten keresztül hivatkozni, és átadni a delphinek mentésre.

    mondjuk valami olyasmit hogy: document.getelementbyid('pic').src értékét átdobni (mert ez már a jó eredményt adná ki nekem) valahogy egy delphi változóba?

    esetleg valami más megoldás? az oleobjectes is jó lenne ha tudnám hogyan kéne pontosan lehivatkozni az img taget az id-je alapján, mert próbálkozásaim során mindíg valami futási hiba jött létre...

    köszi előre is, ha valaki tudna segíteni

    [ Szerkesztve ]

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák