Új hozzászólás Aktív témák
-
_MaSTeRFoXX_
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy adott egy tömb tele 8bites számmal (y érték. mondjuk 512db) (Soros porton keresztül érkezik). Azt kellene megoldani hogy egy bmp-ben ábrázoljam a pontokat. Az adatfogadással semmi gond nincs ott működik minden. Az ábrázolással van gond. Eddig úgy csináltam hogy értékenként kiolvastam a tömbből majd ábrázolgattam egy Timage-ben bitmap ként kezelgetve(az egymás után lévő pontokat vonallal húztam össze, moveto és lineto paranccsal ). Az a gond vele, hogy iszonyatosan lassú, és nagyon terheli a gépet. Belassul a többi program is a gépen. Ráadásul ezt a kirajzolást kb minden másodpercben legalább egyszer végig kéne vinni, persze minden rajzolás után (előtt) kitörölni(amikor az egész tömböt kiolvasta). Ezt eddig úgy csináltam hogy soronként rajzoltattam vele egy vonalat a háttér színével, tudom hogy ez nagyon ronda megoldás, de nem találtam jobbat.
Valaki tud erre a tömbből ábrázolásra valami kulturáltabb megoldást?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest