Új hozzászólás Aktív témák
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a nagy kérésem. A Dell U2311H monitorom a legnagyobb felbontáson, 75 Hz-es képfrissítéssel használom. Azonban tegnap a Tuneup Utilities 2012 használatával valahogy belekontárkodtam a felbontásba, és ezzel azt értem el, hogy változatlan beállítások mellett tűéles lett a kép (főleg a feliratok), ami már irritálja az ember szemét. Ezt az állapotot milyen beállításokkal tudnám megszüntetni? Előre is köszönöm a segítséget. Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
WonderCSabo #2929 üzenetére
Szia! Bocsi az újabb kérdésért. Kb. 5 m hosszúságú kábelre lenne szükségem. Ha nem lenne nagyon nagy kérés, tudnál javasolni egy helyet, ahol ilyen kábeleket lehet jó minőségben kapni? A vga-scart és a scart-vga kábelek között van különbség, vagy mindegy a csatlakozás szempontjából?
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
WonderCSabo #2929 üzenetére
Nagyon szépen köszi a választ.
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Nyugdíjas #2927 üzenetére
Szia! Sajnos nincs a set top boxon hdmi csatlakozó, mert alap set top box. (Pace márkájú). Digital audio out csatlakozó viszont található rajta, valamint sima audio out kimenet (2 csatlakozó) is. Azt, hogy lehet megoldani, hogy a monitort felváltva tudjam használni a számítógéphez és a tv adás nézéséhez? Bocsi előre is a rengeteg kérdésért.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Milyen eszközök szükségesek hozzá, hogy a Dell U2311H monitoromon nézni tudjam a UPC digitális Kábeltv adását? Ha esetleg rossz helyen tettem fel a kérdésem, akkor elnézést.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Ha filmeket nézek a monitoron akkor a 72 Hz-es, vagy a 75 Hz-es meghajtót lenne célszerűbb letöltenem? Ha jól olvastam vissza, a képfrissítések miatt inkább a 72 Hz-est javasolták. Próbaképpen rámentem a letöltési linkre, de ott csak szöveges részt találtam. Ezekből pontosan mit kell letöltenem? Elnézést a tudatlanságomért, de remélem nem akadtok ki. Előre is köszi
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Arra lettem volna csak kíváncsi a magyar nyelvű leírásból, hogy milyen módon lehet úgy beállítani a monitor képarányát, hogy a Windows 7 asztalára feltett háttérkép teljes terjedelmében betakarja az asztal felületét. Elnézést, ha nagyon primitív dolgot kérdeztem. Köszi a segítséget előre is. Üdv
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A Dell U2311H monitorhoz keresek magyar nyelvű használati útmutatót. Ha valaki tudna segíteni, azt előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! 1 órája én is boldog Dell U2311H tulaj lettem és teljesen meg vagyok elégedve a monitorral 8 év 17 colos Neovo monitor használat után. Tűéles, nagyon tökéletes a monitor képe. Nagyon köszönöm old_artist kérdéseimre adott mindent kielégítő segítségét. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetne azt megoldani, hogy ha, böngészés közben a weboldalak, és a képernyőn található tartalom (háttérkép) a teljes képernyőt lefedjék? Ugyanis, azt tapasztalom, hogy a megtekintett weboldalak a képernyő bal oldalától kb. a képernyő közepéig húzódó sávban jelennek meg, és nem fedik le a teljes képernyő területét (4:3 képarány talán?) Outlook használatakor nem tapasztaltam ezt a problémát. Előre is köszi a segítséget
-
Tappancs2001
senior tag
válasz
Tappancs2001 #2589 üzenetére
Mobilguru= monitorguru természetesen. Bocs az elgépelésért.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A mai napon én is rendeltem egy monitort a mobilguru-tól, és már nagyon várom, hogy mekkora változást fogok tapasztalni az eddig használt jó öreg, már 8 éves Neovo F-417 monitoromhoz képest. Egy ilyen monitor beüzemelése kb. mennyi ideig tart egy hozzám hasonló laikus számára?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Egy nagyon laikus kérdésem lenne. Ha DP csatlakozón keresztül szeretném összekötni az U2311H monitort a számítógéppel, akkor milyen csatlakozót keressek a számítógépen? Előre is köszi a válaszokat.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! 2 dolgot szeretnék kérdezni a hozzáértőktől: 1. ha esetleg már nem kapható az U2311H monitor, akkor esetleg érdemes U2211H-ra váltani, vagy azt a típust is kivonják a forgalmazásból?
2. a monitorhoz mellékelt DVI-D kábel használható az ASUS ENGTS 450 videokarimhoz? (a többfajta DVI csatlakozó miatt kérdezem) Köszi előre is a válaszokat. -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Szeptemberben szeretnék vásárolni egy ilyen monitort. Szerintetek még lehet esélyem, vagy már teljesen reménytelen a helyzet az utód modell megjelenése miatt? Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- BenQ MOBIUZ EX240N Gamer Monitor!24"/FHD/165hz/1ms/
- LG ( 32SQ700S-W) 32" 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest