Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Na megjött a precision 5520-as. Mivel "rossz" helyre ragasztották a garancia matricáját és rá van írva, hogy nem szabad eltávolítani ezért csak mindössze kivágtam belőle a csavarfej helyét
. Az 1 darab 16 gigás RAM-ját lefényképeztem. Fogok neki párt keresni a neten. A nagyobbik aksi van benne , így sajnos SATA-s SSD egyenlőre nem lesz beletéve. SATA port kábelt és SSD keretet, meg a két gumi keret darabot be lehet valahol szerezni hozzá? Az NVME SSD-n nincs gumihútőlap, de így is csak 37 fokos.A magok 65 fokosak egyenlőre. A BIOS szerint excellent az aksi de picit puffadtnak látom, bár lehet, hogy gyárilag is meglátszanak benne a cellák? A secure bootot kilőttem és szorítottam a windows mellett egy kis helyet egy Linux Mint Cinnamon Edge számára is.
Most így nézek ki:
-
A Precisionok nagyon jó gépek. Én szinte az utóbbi 10 év minden szériáját használtam, és most az 7740+ 7750-el vagyok. Nálam csak 17" megy a melegedés problémák miatt.
Mivel intenzív felhasználó vagyok nálam alap a NBD garancia, és több esetben hosszabbítottam már meg mert nekem megéri, a Dell-nek már kevésbé.
Az általános, hogy 4 monitor, dokkoló, Windows, Vmware, Citrix Server és minden nyalánkság fut egyszerre a gépen.
A személyes tapasztalatom, hogy a memóriát ha nem is mind a 4 modult egyformára, de párban érdemes beletenni, mert nagyon érzékeny erre a gép. Nem egyszer volt már ilyen probléma és a páros ram csere segít csak, különben fagy.
Ha bármi van kérdezz nyugodtan, jó segítőkész topiktársak vannak itt biztos segítséget kapsz. -
Én csak folyékony fémet tennék rá. Nekem minden gépemre az került fel, és megoldotta a melegedés, trottyolás problémát.
Szakszerű felrakás nagyon fontos. A többi paszta csak arra jó, hogy legyen valami. Többre nem nagyon.
Ha félsz egy folyékony fémes pasztázástól van itt kolléga [link] aki profin felteszi neked és akkor a fenti gondokat hosszú távon elfelejtheted.
Milyen specifikációs a gép?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest