Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Illidan

    tag

    A Milyen notebookot vegyek topicban nem kaptam választ, hátha itt segítőkészebb embereket találok :)
    Haverom szeretne gépet venni és egyelőre fusi,clevo és társai felé kacsintgat. Én inkább HP, IBM, Dell trióból ajánlanék neki, az első kettő azonban egyből ki lett lőve, mert wxga kijelzőt szeretne és csak a Dellnél van az adott összeghatáron belül ilyen gép.

    Két Dell gép felel meg ezeknek a kritériumoknak, ezekről tudnátok véleményt mondani ? (Inspiron 1300 [link] és 6400 [link] )

    Azt olvastam, hogy a Dell-nél a Latitude képviseli inkább a minőségi vonalat, ettől a Inspiron mennyivel marad el? Aki már régebb óta használ Inspiront, mennyire elégedett vele?

    Leginkább ArchiCad-hez, AutoCad-hez lenne használva és 99%-ban hálózatról menne a gép, tehát az 1300-as jóval gyengébb aksija nem akkora hátrány. A Core Due-n kívül jelentősebb előnnyel (ami jelenleg még nem is akkora előny) rendelkezik-e a 6400-as, ami megéri a plusz ráfordítást?

    Láttam, hogy lehet a 6400-at x1400-al is kapni (ez hol helyezkedik el teljesítmányben, x600 és x700 között?), viszont feljebb olvastam, hogy ez mostanában eléggé hiánycikk :(
    Cad-hez szerintem a GMA 900 is bőven megfelelne (még 3D-s tervezéshez is belefér). Játékra szinte egyáltalán nem lenne használva, esetleg néha egy kis GTA SA. És ez a probléma, mert a GMA900 által támogatott játékok között nem szerepel :( Megpróbálom rábeszélni havert, a GTA VC-re, mert csak ezért pl egy Fusit venni X700-as kazánnal nem túl jó ötlet. Más pedig nem nagyon fér bele 300000-ig.

    A segítséget előre is köszönöm.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák