Új hozzászólás Aktív témák
-
sb656
csendes tag
Szisztok!
Notebook vásárlás előtt állok és szeretnék informálódni. Láttam egy Vostro 1700-ast és nagyon megtetszett. Tapasztalatokat szeretnék begyűjteni az említett gépről. Általános információkra lene szükségem, mint pl.: mennyire melegszik, milyen a kijelzője (csillog, nem csillog), zajszint, megbízhatóság (bár eddig csak jót hallottam) stb...
Gondolkoztam azon, hogy külföldről rendelni a Dell-től egy ilyen konfigurációt:
CPU: Intel® Core™ 2 Duo T7500 Prozessor (2,2 GHz, 800 MHz, 4 MB L2-Cache)
TFT: 17,0 Zoll UltraSharp™ WUXGA (1900 x 1200) Display TrueLife™
Memória: 2048 MB 667 MHz Dual-Channel DDR2 SDRAM [2 x 1024]
HDD: 320 GB SATA-Festplatte (5.400 U/Min.)
Video: nVidia® GeForce® 8600M GT mit 256 MB
Akku: Lithium-Ion-akku 9 Cellás 85 Whitt pl ez a típus 350.000 HUF+ szállítás. Ezért kérdésem lenne, hogy melyik éri meg jobban.
Itthon megvenni 4-500.000-ért ugyanezt a típust 3 év garival vagy külföldől a fent említett áron 1 év külföldi garival? Válaszotokat előre is köszönöm.További szép napot!
Megyek és letöltöm az internetet!
-
sb656
csendes tag
Sziasztok!
Dell D620-as gépem van, és mnap újra telepítettem az "ablakokat"...minden rendben ment de a driver installálás után nem működtek az usb portok. Már mindent kipróbáltam, drivereket is újra raktam,de sajna nem múlik a hiba.
-
sb656
csendes tag
Hi!
Segítséget szeretnék kérni azoktól, akinek van vagy volt D620, vagy ezzel kompatibilis laptop akkumulátoruk. Nekem most egy 6 cellás akksi van benne, de már 30%-os az elhasználódottsága és így megy kb. 2 órát, kis fényerővel és wifi nélkül általános használat mellett. Gondolkoztam új akkumulátorban és egyből a 9 cellás jutott eszembe, de hallottam egy barátomtól, hogy létezik olyan megoldás, hogy másodlagos pótakkumulátort (bár a secondary bay battery jobban megfelel) lehet a CD/DVD olvasó helyére illeszteni. Találtam is egy oldalt [link] de ez sajna USA-ban van. Magyarországon nem láttam, de lehet csak elsiklottam felette. Ha valakinek van tapasztalata, vagy meg tudná nekem mondani, hogy honnan tudnék beszerezni egyet, azt megköszönném.
-
sb656
csendes tag
válasz Hydra SR #11148 üzenetére
Nem, XP van fent, de gondolkoztam a Vista-n csak eléggé szkeptikus vagyok vele szemben, mivel találtunk rajta néhány bug-ot és eléggé ellenszenves volt (másolás, áthelyezés, míg kiszámolja, mindenre 100 -szor kérdez rá stb) . Lehet azóta javítottak rajta, azt hiszem kijött rá az SP1, ha jól tudom (hogy most javították-e vagy sem...pfff). 2 órát, úgy, hogy szinte alig látom a kijelzőt, mert annyira leveszem, de ha felveszem a fényerőt akkor már csak 1.3-1.5 óra. A 9 cellás akksi tetszik, mert azért at 5-6 óra üzemidő kecsegtető, de az, hogy kilóg az elején...a pótakksi meg meg kompakt és csak akkor használom, ha ténylegesen kell. Most az USA-ban kb 25.000-nak megfelelő dollárért osztogatják + posta, ami megint nem tudom, hogy mennyibe fáj.
Köszönöm a jó infót meg fogom próbálni a DELL-nél. Viszont érdekelt volna, hogy gyártanak-e nem eredetit és az mennyivel másabb(?) a gyáritól, mint árban, mint teljesítményben?
Ha esetleg másnak is van hozzáfűzni valója, ne habozzon közzé tenni .
-
sb656
csendes tag
Sziasztok!
Kb 3 hete meghalt a DELL-em. Sajnos az lett amire tippeltem...alaplap. De szerencsére annó olyan gépet vettem amire kiterjesztett 5 éves gari volt. 2 Hete elvittem a HRP-hez a problémámmal.
Tapasztalatok:
Gyors kiszolgálás, fölöslegesen nem húzzák az idődet, nem játszanak veled. A megérkezéstől a leadásig kb 20 perc telt el (előttem volt vagy 10-12 ember). Ma elkészült a gép, mondták, hogy akár mehetek is érte. Mikor megérkeztem voltak 8-an előttem, de 10 percre rá már sorra kerültem. Aláírtam a papírt és már kész is voltunk.
Volt már 1-2 garis ügyem, de HRP messzemenően a legjobban teljesített. 2 hét alatt minden megvolt. Ha lesz megint új gépem biztos, hogy a HRP-nél lesz a garancia.
További szép napot.
[ Szerkesztve ]
-
sb656
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata win7 alatt másolás,letöltés,áthelyezés közben akadással, laggolással? Sajnos nekem letöltés közben de másolás 2 gép között is beszaggat a gépem (konkrétan akadozva jár az egér). XP-nél ilyet nem tapasztaltam. Bárki hasonló tapasztalatát vagy megoldását szívesen fogadom.
Laptop:
Dell D620
C2D T7200 2Ghz processor
7200rpm 320 GB WD winchester
Quadro NVS 110M videókártya
2 Gb memóriaÜdv.: Bala
-
sb656
csendes tag
Úgy néz ki, hogy megoldódott...a Malwarebytes' Anti-Malware program okozta a lassulást. Sajnos kénytelen voltam lemondani róla, nem tud valaki mást ajánlani ami tényleg jó féreg írtó?
-
sb656
csendes tag
Hahó!
Pár napja folyadék került egy inspirion 6400-asba, konkrétan a gyerek ráborított egy fél bögre vizet. Szétszedtem, hogy jobban kiszáradjon. Egy egész napot száradt, ma volt próba indítás. Bekapcsolt, majd sípolt 4 rövidet, szünet és még 12 rövidet. Aztán probléma nélkül bebootolt. A klaviatúrán nem megy pár gomb.
Tudja valaki, hogy mit kódol a sípolás? Első körben én is rákerestem, de ilyen kódot nem találtam.Bala
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad USB C gen 2 dokkoló, 135W-os adapterrel
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest